Багажник...
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
19 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- Mitaran
- младши ентусиаст
-
- Кара: Рейдж Ровър 4,4
- krasikamex
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: `05 E61 530d
АБЕ ГОТИН, аз съм с убеждението, че коментираме човек като има проблем как да го реши. И като цяло май не си разбрал за какво иде реч, проблема не е как да отключиш колата, а как да ОТВОРИШ багажника, като бравата му е електрическа и без ток при отключена кола той не се отваря!
На мен от време на време се разхлабва плюсовата клема и колата губи електричеството, оправя се с затягане на клемата. Като кабелите са ми в багажника /където седят нормално при повечето хора/, ще ми обясниш ли как да дам ток като съм в гората и няма кой да напсуваш?!

На мен от време на време се разхлабва плюсовата клема и колата губи електричеството, оправя се с затягане на клемата. Като кабелите са ми в багажника /където седят нормално при повечето хора/, ще ми обясниш ли как да дам ток като съм в гората и няма кой да напсуваш?!
- Mitaran
- младши ентусиаст
-
- Кара: Рейдж Ровър 4,4
Нов жокер- Обади се на приятел

Обади ми се бе ще дойда

- маречков
- ентусиаст
-
- Кара: е34,е39, МL320, е70 4.8 и F 15
krasikamex написа:Колега, нещо не те разбирам. Като няма ток в колата през ключалката какво точно ще направиш. Според мен ключалките са изцяло електрически и без ток, от шофьорската ключалка няма да се отвори нищо друго освен шофьорската врата, а багажника си остава напълно недостъпен!
Щом знаеш...............
Що питаш?
Аз ти казвам, пък ти ако искаш пробвай.
Другия вариант е

Дано си оправил проблема.

19 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2