Щипки за предпазната мрежа в комбито

5-та серия ('95-'03)

Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Рейдж Ровър 4,4

Щипки за предпазната мрежа в комбито

Мнение от Mitaran » 28 Авг 2007, 13:39

Привет на всички, от 2 седмици най-накрая и аз се сдобих с хулигана, обаче не мога да намеря щипките в които влиза рамото на предпазната мрежа на тавана така че да седи опъната и кучето само ме атакува :shock: :P , колата няма оригинални на тавана а пък и щората не е отази кола, друг цвят е. Та помогнете от къде да намеря такива щипки или както се казват там.... :help:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: F11 535xd LCI

Мнение от Kartoff » 28 Авг 2007, 14:07

Явно кучето много те обича :mhihi:

Ледения
Аватар
Кара: Е60 535d
Мечтае да кара: из Las Vegas!

Мнение от ICE » 28 Авг 2007, 21:56

Kartoff написа:Явно кучето много те обича :mhihi:

Картофф-че, по темата, а за любовта в извън темата! :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар

Дааа да

Мнение от Mitaran » 29 Авг 2007, 9:06

Мани мани и се опитва да хване чистачките :mhihi:
Маи трябва да хвана някой с комби да погледна как изглеждат поне, има ги с поръчка като са 2 комплекта основа и горно капаче, по 17лв. едното ?? та май ще дам 68лв. в името на безопасното шофиране :lol:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E63 650i '06

Мнение от noiseless » 29 Авг 2007, 10:08

Колега,
А мрежата заедно с колата ли ти я дадоха, че аз нямам такава - само щора. Според мен трябва да има и някакви ластици за придържане на багажа в багажника, защото на пода му има куки, но не знам дали тези ластици си вървят с модела или каквито сложиш :roll:
Някой има ли представа как идва оборудвано стандартно комбито откъм такива аксесоари?

П.С. Мойто куче се спомина онзи ден - R.I.P.! Tака и не успя да се повози в новото ми комби :(

младши ентусиаст
Аватар

кофти

Мнение от Mitaran » 29 Авг 2007, 14:10

Кофти наистина аз имам 2 ама едното е много старо вече, само малкия е с мен.
Значи дадоха ми колата с щора и мрежа комбинирана, но цвета не е сащия като на купето, което значи че не е от тази кола, а и факта че нямам такива щипки на тавана пък значи че е оригинално е била без тази предпазна мрежа. Имам в багажника куки ама няма мрежа :mhihi: въобще в БГ като ти дадат кола сичко и обират за да го продават после на части и да ти зимат кинтите, аз поне до тоз извод стигнах.
Са си търся и джанти защото сам с обикновенни алуминиеви с тасове :shock: и никак не и отиват хахаха Иначе оригинално ти дават колата с всичко което си си платил като екстри ама това маи всеки го знае.

П.С. Май пиша зле на български така че се извинявам, таз латиница ще ни затрие :lol: ;)

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: `05 E61 530d

Мнение от krasikamex » 29 Авг 2007, 23:50

Колеги,
и моето комби ми го продадоха без никакво оборудване идиотите, даже и куката за теглене липсва, не знам как са простили на крика и са ми го оставили, но без ключ за гумите разбира се!

Но на въпроса, мрежата не е задължителна. Аз нямам мрежа, но така като гледам също така колата не е имала, няма уши за закачане няма нищо. Според мен точно нея не са я забърсали, поради простата причина, че колата не е имала такава.
А ластиците за багаж според мен са задължителни. Моята каляска има такива, а и докато обикалях да си я избирам всички автомобили които гледах бяха с ластици, но не всички комбита имаха мрежа.

П.С. имам чувството, че внесените автомобили от Жабария масово са обрани до неузнаваемост.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Mitaran » 30 Авг 2007, 10:59

Дааа ама ги обират нашите, както и пренавиването на километража, на мойта пише 155 000 а като я закачихме на компа и излезе :evil: на 290 000 така е ...Булгаристан, ама ние сме си виновни де че не си тарсим правата...

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E63 650i '06

Мнение от noiseless » 30 Авг 2007, 11:42

Добре, те като ги обират после ги продават тези аксесоари някъде - имате ли представа къде? - на Горубляне?

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Mitaran » 30 Авг 2007, 11:47

Нали се сешташ, че тези коли са така да се каже "шлагер" и ще се сетиш каква е опашката от хора и приятели които чакат за такива аксесоари, според мен ги продават оше преди да шитнат колата, са си тарся джанти ама на, се нема...

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: `05 E61 530d

Мнение от krasikamex » 30 Авг 2007, 18:22

Колеги, специално за автомобилите внос от Италия /не само Баварци/, се подписвам с ДВЕ ръце, че там ги обират повече от колкото тук! Обикалял съм по много авто къщи из Италия. Дори и там масово са обрали доста от оборудването, даже съм виждал и фабрични радио-касетофони да липсват /да се чуди човек за какво са им/ че даже и говорителите от вратите!!!

Назад към E39