За тези с понамаляли точки
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
11 мнения
• Страница 1 от 1
- Lucky
- Старши ентусиаст
-
- Кара: E39 520 '97, E3 2500 '69
- Мечтае да кара: 5GT 535i
За тези с понамаляли точки
http://www.radarjammers.com/jammers.html
Някой ако е запознат с функционирането на тези устройства в полеви условия да каже. Ако вършат работа може да спретнеме една масова покупка.
Някой ако е запознат с функционирането на тези устройства в полеви условия да каже. Ако вършат работа може да спретнеме една масова покупка.
- Lucky
- Старши ентусиаст
-
- asasin18
- ентусиаст
-
- Кара: е70 sd
и аз не знам дали ще работи и колко ще се заяждат за такова нещо, защото могат спокойно да те държат 2 часа до като го търсят и няма какво да правиш. Дори и да не го намерят ще ти загубят времето, а ако го намерят си е ебало мамата
иначе звучи повече от добре
иначе звучи повече от добре

- Бай Митьо
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: Сувалка
Случка на магистрала Тракия преди около месец лично на мен-
спират ме копелетата с 142 км/ч - както и да е даже и без пари минах сега за 12 км/ч не се заядоха, уговорих ги, но през това време какво видях
аз говорех с единия кука, а другия какво правеше-
държеше радара в едната ръка, а в другата бинокъл/колко и невероятно да ви звучи/ гледаше с бинокъла кои коли се движат доста бързо, през това време радара сочи надолу, когато види кола с по-бърза скорост, при доста приближено до него разстояние вдигаше радара, и те засича, тогава и радар-детектора ще се разписка ама е късно-видях го с очите си
иначе съм за тази джаджа, а доколкото знам от новия закон, май не могат да ти ровят колата без прокурорско решение!!!
спират ме копелетата с 142 км/ч - както и да е даже и без пари минах сега за 12 км/ч не се заядоха, уговорих ги, но през това време какво видях
държеше радара в едната ръка, а в другата бинокъл/колко и невероятно да ви звучи/ гледаше с бинокъла кои коли се движат доста бързо, през това време радара сочи надолу, когато види кола с по-бърза скорост, при доста приближено до него разстояние вдигаше радара, и те засича, тогава и радар-детектора ще се разписка ама е късно-видях го с очите си
иначе съм за тази джаджа, а доколкото знам от новия закон, май не могат да ти ровят колата без прокурорско решение!!!
Не е важно да блъскаш във фитнеса, важно е как и с какво!
- Sharo
- старши ентусиаст
-
- Кара: или поне се учи ежедневно
- Мечтае да кара: М3 CSL, Z4М
моя седи на предния джам в ляво долу ... и така 1 година и половина до сега ни са ми го гепили ни кукуте са ми казали нещо ...
а се вижда от километри
а се вижда от километри
ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
Хайде да покараме малко кола
- Sharo
- старши ентусиаст
-
- Кара: или поне се учи ежедневно
- Мечтае да кара: М3 CSL, Z4М
Lucky написа:То се монтира така че да не се вижда че иначе отиваш директно на топло
тва е само ако е ангирадар .. а не радардетектор ...
или ако си в гърция .. там летиш с квото и да си
ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
- Lucky
- Старши ентусиаст
-
cable написа:Случка на магистрала Тракия преди около месец лично на мен-
и мен ме спряха на маг. тракия
карах в лява лента след едно бмв 6 серия
190-200......
и си караме така двамцата повече от 20 км
и по едно време копеленцето пред мен се дръпна от раз в дясно и аз се нахаках

тоя пред мен ги надуши
стояха под мост на сянка........
аз съм за тази идея при гарантирано качество и ефект!
участвам!
11 мнения
• Страница 1 от 1