Защо антената на Е39 не хваща добре.
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
Защо антената на Е39 не хваща добре.
Имам следният проблем: Аудио системата в колата ми е "BUSINESS RDS" и в София ми лови най силните радиостанции чисто само по центъра а в по краините квартали е мъка заглъхва шуми и т.н.
Кажета да направя съпоставка с други коли дали проблема е в мен или антените вградени в Е39 са слаби.
Кажета да направя съпоставка с други коли дали проблема е в мен или антените вградени в Е39 са слаби.
- KARAIVANOV
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: БМВ 535д-06г;
Ами,ако антената ти е в задното стъкло до реотаните,значи не си само ти с тоя проблем,ама как се оправя незнам,виждал съм,ама мн грозно,пускат един дебел кабел през цялата кола и слагат др антена залепена на стаклото.
- M5
- младши ентусиаст
-
- Кара: '97 520i - продадена
- Мечтае да кара: M5
При мен антената е на задното стъкло, но си хваща достатъчно добре. Като тръгна в посока Перник, сигнала започва да се губи при Владая чак. След Владая вече ги губи окончателно.
- The 5th element
- Арабиата
-
- Кара: E39 530D
Re: Защо антената на Е39 не хваща добре.
dian_car написа:Имам следният проблем: Аудио системата в колата ми е "BUSINESS RDS" и в София ми лови най силните радиостанции чисто само по центъра а в по краините квартали е мъка заглъхва шуми и т.н.
И аз съм със същия проблем,ама не ми се прави нищо,как ще да лови...

[url=http://picbg.net/img.php?file=194f7b7624e3366b.JPG]
[/url
- toni2222
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е46Ci
колеги и при мен е подобен проблема,че и по-зле,антената от задното стъкло падна и се загуби,но понякога имам радио,понякога нито една станция не лови,когато вали дъжд се появява ,но не винаги,казаха ми ,че проблема бил в модула в багажника,но не е там,маи и при мен е нещо с антената
6 мнения
• Страница 1 от 1