E39 vs E klasa 2002-2003 г. дизел
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
17 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- Feanor
- ентусиаст
-
- Кара: E39 535i '01
- Мечтае да кара: Mки, Ферарита и други глупости :)
spacepl написа:Феанор тва не е старата "очиларка" тва е новата от 2003 нагоре не може да се каже че не е красива и вншно и вътрешно
Може да съм малко старомоден, но предпочитам по-чистата линия на Е39. Да де, мерца "грабва окото", ама на мен лично ми изглежда твърде... де да знам... показно.

"Nothing gives one person so much advantage over another as to remain always cool and unruffled under all circumstances"
- spacepl
- старши ентусиаст
-
- Кара: E60 530D F07 530D
- Мечтае да кара: и да не приближава сервиза :)
- Детайли за колата: трошляче някакво :)
е все пак вкус приятел няма
красиви са и двете ,но аз лично бих предпочел мерца, по-нов дизаин (започнат е когато Е39 е свършило 6-7 години дизаинерска разлика не са малко) , но пък като се замисли човек е първия от своя вид (как само звучи) така че в моделите от 2003 може да се очакват проблеми, докато в последните Е39-ки всичко е изгладено. Незнам мерца е красавец, Бавареца също - два вида коли които имат съвсем различен характер - мерца е улегнала работа, тежък, придава много висока класа, над него може би само ролс, бентли или нищо
Бавареца е неговата противоположност - динамичен, агресивен (ангелските (що ли пък ангелски по-скоро дяволски) очи нямат равни)) , за хора с гориво в кръвта, над бавареца само баварец
или пък мазерати куатропорте с известни уговорки. Както и да е - каквото и да вземеш поне ще знаеш че караш една от най-яките марки коли в света. 

17 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2