E39 vs E klasa 2002-2003 г. дизел

5-та серия ('95-'03)

Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: E39 535i '01
Мечтае да кара: Mки, Ферарита и други глупости :)

Мнение от Feanor » 21 Авг 2007, 9:15

spacepl написа:Феанор тва не е старата "очиларка" тва е новата от 2003 нагоре не може да се каже че не е красива и вншно и вътрешно

Може да съм малко старомоден, но предпочитам по-чистата линия на Е39. Да де, мерца "грабва окото", ама на мен лично ми изглежда твърде... де да знам... показно. :roll: Няма характера на баварката. Признавам обаче, че може да не съм обективен, понеже Е39 ми е любимата кола. :winky:
"Nothing gives one person so much advantage over another as to remain always cool and unruffled under all circumstances"

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E60 530D F07 530D
Мечтае да кара: и да не приближава сервиза :)
Детайли за колата: трошляче някакво :)

Мнение от spacepl » 21 Авг 2007, 14:04

е все пак вкус приятел няма :) красиви са и двете ,но аз лично бих предпочел мерца, по-нов дизаин (започнат е когато Е39 е свършило 6-7 години дизаинерска разлика не са малко) , но пък като се замисли човек е първия от своя вид (как само звучи) така че в моделите от 2003 може да се очакват проблеми, докато в последните Е39-ки всичко е изгладено. Незнам мерца е красавец, Бавареца също - два вида коли които имат съвсем различен характер - мерца е улегнала работа, тежък, придава много висока класа, над него може би само ролс, бентли или нищо :) Бавареца е неговата противоположност - динамичен, агресивен (ангелските (що ли пък ангелски по-скоро дяволски) очи нямат равни)) , за хора с гориво в кръвта, над бавареца само баварец :) или пък мазерати куатропорте с известни уговорки. Както и да е - каквото и да вземеш поне ще знаеш че караш една от най-яките марки коли в света. :)

Предишна

Назад към E39