Здравейте и помощ
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
8 мнения
• Страница 1 от 1
Здравейте и помощ
--------------------------------------------------------------------------------
Здравейте колеги. Не знам как се реших, но вече и аз си имам колица
Вземах си 525 ТДС обаче малко така на сляпо и бързичко я вземах и недоогледах нещата(( Имам нужда от Фарове защото щипките на рефлекторите ми са изпотрошени, но за сега не мога да си позволя да си купя нови, а искам да си карам колицата може ли някой да ми каже от каде и на каква цена мога да си взема втора употреба ама да са здравички с щипки и всичко от Русе съм, а тук няма нищо!!!
Благодаря , Ви предварително надявам се да ми помогнете!
Здравейте колеги. Не знам как се реших, но вече и аз си имам колица
Вземах си 525 ТДС обаче малко така на сляпо и бързичко я вземах и недоогледах нещата(( Имам нужда от Фарове защото щипките на рефлекторите ми са изпотрошени, но за сега не мога да си позволя да си купя нови, а искам да си карам колицата може ли някой да ми каже от каде и на каква цена мога да си взема втора употреба ама да са здравички с щипки и всичко от Русе съм, а тук няма нищо!!!
Благодаря , Ви предварително надявам се да ми помогнете!
- miropleshiviq
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е91 320Д
- Мечтае да кара: Маруся
- ICE
- Ледения
-
- Кара: Е60 535d
- Мечтае да кара: из Las Vegas!
Май имам един фар на CheGevara при мен, ама е xenon, искаше му около 120 лв, ако не бъркам, нека той да каже....
Мога да ти го пусна по куриер.
- CheGevara
- Weißwurst-Fresser
-
- Кара: F40
ICE написа:Май имам един фар на CheGevara при мен, ама е xenon, искаше му около 120 лв, ако не бъркам, нека той да каже....
danke ICE

да - толкова е, като имам и 2 стъкла за фаровете 2 ръка пак за ксенон за 40 лв щото трябва малко да се полират.
Чегевара благодаря ти приателче, ама как да взема само един фар? Кажи ми че са два и ми ги пращай с наложен платеж пък и стакалцата ми са здрави само рефлекторите и щипките са мноооо зле и онези кръгли гумички и тях ги няма за това най-добре е според мен да са си два фара еднакви - нали?!
Отново ти благодаря!!!
Отново ти благодаря!!!
8 мнения
• Страница 1 от 1