BMW 520 VS BMW 525 TDS
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
28 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- Mamouk
- дере дънки сред голи мадами
-
В този случай за съм за бензина.
От тдс преки впечатления нямам, но пък от няколко години с 520i- проблеми никви.

От тдс преки впечатления нямам, но пък от няколко години с 520i- проблеми никви.

Legends may sleep...but they never die!
Плюй си на гъза и се пързаляй!
Плюй си на гъза и се пързаляй!
- JayCutler
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW E46 330D
- Мечтае да кара: E36 M3
пич само да ти напомня все пак 5-цата си варви много,но това е голяма кола-лимозина принципно предназначението и е за одобството на пътниците-не за гонки!
ако ти трябва за гонки според мен това нее одачния вариянт
ако ти трябва за гонки според мен това нее одачния вариянт

- moni76
- ентусиаст
-
- Кара: e39 525dA
- Мечтае да кара: м6
Лично мое мнение - аз съм карал и двете, за вървене повече ме кефи бензина определено и си ми е голям кеф да му пълня оборотите, но ако търсиш нисък разход вземи си дизелче
Ако попаднеш на добър може и да си доволен.

Ако попаднеш на добър може и да си доволен.
My BMW history:
'91 E36
'97 E36
'00 E46
'01 E46
'99 E39
'03 E39
http://www.youtube.com/watch?v=plxNfU-PA2c&NR=1
'91 E36
'97 E36
'00 E46
'01 E46
'99 E39
'03 E39
http://www.youtube.com/watch?v=plxNfU-PA2c&NR=1

Охоооооооо заформил се спор подобен на: " Кое е първо, кокошката или яйцето?"
Карам 525tds-ка и от 2 години нямам грижи с абсолютно нищо, познавам хора който се оплакват обаче от подобни. Познавам хора с 520-ки и нямат грижи, нооооо познавам и хора който мноооого се оплакват от такива. Окачването е еднакво, за двигателя въпроса е - какъв е бил или какъв ще бъде шофера.
Бензин или дизел, това си е изцяло твой избор. Едното харчи над 12л. на 100км. /градско/ , а другото мнооого трудно го докарваш до толкова и върви колкото бензиновата.

Карам 525tds-ка и от 2 години нямам грижи с абсолютно нищо, познавам хора който се оплакват обаче от подобни. Познавам хора с 520-ки и нямат грижи, нооооо познавам и хора който мноооого се оплакват от такива. Окачването е еднакво, за двигателя въпроса е - какъв е бил или какъв ще бъде шофера.
Бензин или дизел, това си е изцяло твой избор. Едното харчи над 12л. на 100км. /градско/ , а другото мнооого трудно го докарваш до толкова и върви колкото бензиновата.
Ами .. аз имам един въпрос дето не е свързан с темата обаче не ми се пускаше нова тема, затова тука ...
Вярно ли е че е39 имат дълга и къса база?!Това ми го каза един фр, аз такива наблюдения не съм имал ...
Ако да - по какво се различават, ако не - молим да ме извините за невежеството...
Аааа и дали единствените промени след фейслифта са в светлините?
Вярно ли е че е39 имат дълга и къса база?!Това ми го каза един фр, аз такива наблюдения не съм имал ...
Ако да - по какво се различават, ако не - молим да ме извините за невежеството...
Аааа и дали единствените промени след фейслифта са в светлините?
"Провалът не е опция, провалът не е вариант, провалът не е избор - той не може да бъде и решение."
Дали ще е ТДС или 520 зависи от стила на каране. Ако ще го зориш много не си за дизел определено. Аз съм по-спокоен шофьор и за мен ТДС-а е супер, но не си позволявам да го мъча много във високи обороти защото последиците може да са груби ако земе да позагрее повече.Докато виж 520-ката ще издържи много големи натоварвания със сигурност!
Доста кончета в един обор.

- ICE
- Ледения
-
- Кара: Е60 535d
- Мечтае да кара: из Las Vegas!
Мисля че темата приключи, нама какво повече да се напише!
Колегата трябва сам да направи своят избор.
Желаем ти успех!
Колегата трябва сам да направи своят избор.
Желаем ти успех!

28 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2