525 tds глъхне
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
11 мнения
• Страница 1 от 1
525 tds глъхне
Колеги, като давам газ на колата в ниските обороти до към 2500 колата сякаш глъхне и не поема. Педала на газта потъва до долу, но колата едва поема като над 2500 вече е съвсем друга. От какво според вас може да е това.
Благодаря предварително.
Благодаря предварително.
- ICE
- Ледения
-
- Кара: Е60 535d
- Мечтае да кара: из Las Vegas!
Еми tds-а по принцип преди 2000 оборота си е "умрел кон". Неговота сила е в оборотите 2000-3500, както и в доускорението. Там няма равен.
- Kartoff
- младши ентусиаст
-
- Кара: F11 535xd LCI
Интересен въпрос
Дизела все пак без турбо наистина не върви... Така, че след като турбото се включва след 2200 оборота тогава колата върви 

ICE написа:Еми tds-а по принцип преди 2000 оборота си е "умрел кон". Неговота сила е в оборотите 2000-3500, както и в доускорението. Там няма равен.
Само не знам защо трябва да си навираме суровата действителност в носа, млади ми господине!!!

The name BULGARIA spreads far and wide in the civilized world. Once more it establishes its authority and shows to the world that there exists in Eastern Europe a power, which everybody must treat with Respect!!!
airsoft-bg.com
airsoftbulgaria.com
airsoft-bg.com
airsoftbulgaria.com
- CheGevara
- Weißwurst-Fresser
-
- Кара: F40
ssdd написа:Само не знам защо трябва да си навираме суровата действителност в носа, млади ми господине!!!
с младо сърце ...

Неразбрах дали по-принцип не върви ТДС-ката или мислиш, че нещо е развалено?
Ако говорим по-принцип:
Предложение от моя страна - изолирайте AGR клапана и на ниски обороти ще видите раздвижване

Ако търсиш повреда погледни сензорите на коляновия вал!
- Tod
- ентусиаст
-
- Кара: M3 и Volvo XC70
CheGevara написа:ssdd написа:Само не знам защо трябва да си навираме суровата действителност в носа, млади ми господине!!!
с младо сърце ...![]()
...... и сини очи

Провери маркуча от турбото да не е пробит

Good Luck
Не е ли странно? Същите хора, които се смеят на научната фантастика, четат прогнозата за времето и вярват на икономисти? ~Kelvin Throop III
Не е ли странно? Същите хора, които се смеят на научната фантастика, четат прогнозата за времето и вярват на икономисти? ~Kelvin Throop III
- ICE
- Ледения
-
- Кара: Е60 535d
- Мечтае да кара: из Las Vegas!
Tod написа:Провери маркуча от турбото да не е пробит
Не ми се вярва да е маркуча на турбото, защото колата и след 2000 оборота нямаше да върви, а и всичко щеше да е в масло (от маслените пари) под капака, и щеше да свисти яко!
- Tipche
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e39 525 ТДС
CheGevara написа:ssdd написа:Само не знам защо трябва да си навираме суровата действителност в носа, млади ми господине!!!
с младо сърце ...![]()
Неразбрах дали по-принцип не върви ТДС-ката или мислиш, че нещо е развалено?
Ако говорим по-принцип:
Предложение от моя страна - изолирайте AGR клапана и на ниски обороти ще видите раздвижване
Ако търсиш повреда погледни сензорите на коляновия вал!
Каде се намира AGR клапана и как да го изолирам ако можеш да поясниш малко.
- DrMasster
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e39 525 tds
- Svetlio.Angelov
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е39 528i
- Мечтае да кара: M6
- Детайли за колата: Light travels faster than sound. This is why some people appear bright until you hear them speak
http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic ... ht=dinozab
...аз още не съм го направил, но хората казват че има ефект - дори многоспектърен ефект - маслото е по-чисто, икономия, стабилност в ниските обороти, демараж и т.н. Успех и да споделиш, ако ще го правиш!
...аз още не съм го направил, но хората казват че има ефект - дори многоспектърен ефект - маслото е по-чисто, икономия, стабилност в ниските обороти, демараж и т.н. Успех и да споделиш, ако ще го правиш!
11 мнения
• Страница 1 от 1