Помощ за аудио - мени звука
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
4 мнения
• Страница 1 от 1
- jivko81
- младши ентусиаст
-
- Кара: F01 750LI Xdrive
Помощ за аудио - мени звука
Здравейте, имам нужда от малко помощ. Автомобила е Е39 525 Touring и има някаква странна екстра с подаването на газ да увеличава нивото на звука. Проблема е в това, че като се усили повече и предна лява колона спира а другите започват да пращят много здраво, а като е на място колата се чува перфектно. Тонколоните са Alpine лично отварях корите да ги гледам. някой знае ли на какво се дължи това и как да го оправя.
Пуснал съм темата и в Car аудио и видео понеже не знам къде ще намеря помощ за проблема ако модераторите решат че не трябва, да я махнат от там за да остане само тази.
Пуснал съм темата и в Car аудио и видео понеже не знам къде ще намеря помощ за проблема ако модераторите решат че не трябва, да я махнат от там за да остане само тази.
- Lucky
- Старши ентусиаст
-
- Кара: E39 520 '97, E3 2500 '69
- Мечтае да кара: 5GT 535i
Из менютата на музиката има опция за настройка на тази екстра
с колко да увеличава звука при увеличаване на скоростта. Има тема с ръководство за ползване на Е39 там сичко си пише на руски, английски и немски.

- ICE
- Ледения
-
- Кара: Е60 535d
- Мечтае да кара: из Las Vegas!
С увеличаване на скоростта автоматично се увеличава и силата на звука от стерео уредбата. При мен е така, а не с подаване на газта!
Това знам!
Това знам!
4 мнения
• Страница 1 от 1