Май ще продавам заревица

5-та серия ('95-'03)

Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори

Потребител
Аватар

Май ще продавам заревица

Мнение от gena » 21 Фев 2007, 11:39

Вече 6 месеца от как си взех 525ТДС колица.Обаче се появи проблем. Витлата на помпата бяха от пластмаса и се наложи смяна на помпата. От тогава или поради друга причина ,когато достигна скорост от 160 и я задаржа малко или и я повиша ми изхварля водата през казанчето. Сменил съм перката от пред на вискоза. Нов термостат, нова помпа, нова капачка на казанчето и ефектът е нулев. Сега ми казват че вероятно е пукната глава или гарнитура , обаче след толкова проби незнам къде да търся причината. Баварката е на 210 000-кил. В града немам ядове никви. :help:

Старши ентусиаст
Аватар
Кара: E39 520 '97, E3 2500 '69
Мечтае да кара: 5GT 535i

Мнение от Lucky » 22 Фев 2007, 0:38

Въздушна възглавница същите симптоми бяха и при мене. Ако не си прегрявал няма да има щети само отиди в читав сервиз да ти сменят антифриза. Аз за по тънко отидох при некви прехвалени за смяна на антифриз и виско и после като изхвърли половината антифриз отидох в Дару. Е там беше дебело водна помпа термостат и нов антифриз но оттогава никъв проблем вече 2 години

Потребител
Аватар

Мнение от gena » 22 Фев 2007, 19:09

Lucky написа:Въздушна възглавница същите симптоми бяха и при мене. Ако не си прегрявал няма да има щети само отиди в читав сервиз да ти сменят антифриза. Аз за по тънко отидох при некви прехвалени за смяна на антифриз и виско и после като изхвърли половината антифриз отидох в Дару. Е там беше дебело водна помпа термостат и нов антифриз но оттогава никъв проблем вече 2 години

Чувал съм че в Дару за добър ден те сабличат.След толкова мъки ще се прежаля да отида и там,дано изляза жив.Благодаря за вниманието все пак.Дано го оправят ,че таз колица трябва да е стрелица а засега е като бързовар :D

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от ///sasho » 22 Фев 2007, 19:55

Много кофти работа , да ти се преебе и да искаш да я продаваш.Затова пазара е пренаситен с боклуци и когато изкараш някоя перфекна кола на малко по висока цена от тия боклуци и си мислят хората , че това е малко по скъп боклук.
Защото си купувате коли за които нямате пари да ги подържате и като се преебе нещо - Ъ ъ ъ , аз ще я продавам .

ПС: Нищо лично към никой , ма просто много се дразня като някой иска да си набута боклука на друг. Аз преди време така си купих една кола и собственниците и със сигурно знаеха , че е с невидими и доста скъпи проблеми по нея, но си затраяха сигурно и те са я продавали за да не и правят ремонт , а да го прави друг.Много ми беше кофит като разбрах колко още трябва да се бръкна по тая кола за да я оправя, а си мислех че е идеална.Кофти е когато ти продаваш на хората перфектни отвсякъде коли , които са просто без една единственна забележка и като тръгнеш да си купуваш нова ти набиват някой боклук по който трябва да дадеш още няколко хиляди за да го направиш перфектен.

Аватар
Кара: CLS350 и Е39

Мнение от ivoo » 22 Фев 2007, 23:20

Е за това има поговорка:Докато има балъци ще има и тарикати

Потребител
Аватар

Мнение от gena » 23 Фев 2007, 14:48

ivoo написа:Е за това има поговорка:Докато има балъци ще има и тарикати

Не става дума за пари толкова ,колкото за свършен а работа.Ако бях отишъл отначало в Дару ефектът едвали щеше да бъде по различен.Според мен взимат безбожни пари за свършена работа и знанията на много не са достатъчни за сервиза.Нищо лично просто факт забелязан с годините обикаляне.
Бедността е порок , и все някои трябва да носи кръста. :roll:

Назад към E39