Е39 525d- Сполучлив мотор или просто изгоден заради акциза?
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
10 мнения
• Страница 1 от 1
Е39 525d- Сполучлив мотор или просто изгоден заради акциза?
Здравейте всички БМВ маниаци! Искам да се допитам до вас , за въпросния мотор (и кола като цяло, макар 4е има такива теми) защото ве4е (почти) всички е39-ки по-нови които се внасят са с него. Интересно ми е дали това е само заради изгодната цена, (мотора е освободен от акциз) и отзиви като цяло за нея като вървеж, като надежност, разходи по поддръжка и т.н.
- CheGevara
- Weißwurst-Fresser
-
- Кара: F40
Внасят се 525d защото не е акцизен. Ако попиташ феновете на Diesel тук, не вярвам някой да не иска да има 530d !!!
ако питаш мен, ще ти кажа че искам 535d
разходите на дизелака са точно колкото на бензина, ако не и по-малко, защото държат по повече километри. Моторите са им здрави, с изключение на някой дизеловите помпи преди фейслифта.
ако питаш мен, ще ти кажа че искам 535d

разходите на дизелака са точно колкото на бензина, ако не и по-малко, защото държат по повече километри. Моторите са им здрави, с изключение на някой дизеловите помпи преди фейслифта.
- ICE
- Ледения
-
- Кара: Е60 535d
- Мечтае да кара: из Las Vegas!
- Alexi
- старши ентусиаст
-
- Кара: буретата да пресъхват
Множко му станаха проблемите на 2.5д ,а това че изкарвал повече и имал по евтина поддръжка от бензина е даже смехотворно .. той 200к да изкара без смяна на турбо И помпа щеше да е що годе добре ама той не изкарва ... на един познат и 150к не изкара помпата и я рециклира щото нова не искате да знаете колко струва ,сега колкото изкара .. факт е че първите дизели на БМВ с комън рейл много капризничат
- ICE
- Ледения
-
- ICE
- Ледения
-
Това зависи от зад-кормилното у-во!
Можеш да счупиш мотора за 100к км или да го караш дори 500к км!
ПП. Аз преди 2 седмици разбрах за един юнуша, който е счупил скоростите, а след това и мотора на най-новата Е60' М5!!!
Можеш да счупиш мотора за 100к км или да го караш дори 500к км!
ПП. Аз преди 2 седмици разбрах за един юнуша, който е счупил скоростите, а след това и мотора на най-новата Е60' М5!!!

Последна промяна ICE на 09 Яну 2007, 2:52, променена общо 1 път
- OPASNO LUD
- младши ентусиаст
Скъпа и готина кола-много добър разход, приятен вървеж.Наистина на 200000км (карани в БГ)отиде колектор на турбото,но самото турбо изкара до 350 до сега и няма проблем.Колата има скъпа подръжка М-окачването не издържа повече от 150000км в БГ.Проблеми с електрониката има(климатроник-сензори),стъклата на ксенона се захабяват и се налага смяна.Двигател и скорости перфектни,след 2001 малко детски болести
10 мнения
• Страница 1 от 1