За какво служи това кабелче в задната врата?
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
За какво служи това кабелче в задната врата?
Здравейте колеги!
Дали някой може да ми каже за какво служи кабелчето в пластмасовата лайсна, покриваща вътрешната страна на рамката на прозореца на задната врата на е39 седан?
Ето това е лайсната вижда се и кабелчето висящо от нея. Отива до горната й част и там финишира в някаква... субстанция като болкит, смола, лепило или нещо такова.
П.С. Колата е със задни ел. стъкла. На баща ми на е39-ката, която няма ел. стъкла отзад, го няма кабелчето...
Номер 4 в тази схема:
Благодаря предварително.

Дали някой може да ми каже за какво служи кабелчето в пластмасовата лайсна, покриваща вътрешната страна на рамката на прозореца на задната врата на е39 седан?
Ето това е лайсната вижда се и кабелчето висящо от нея. Отива до горната й част и там финишира в някаква... субстанция като болкит, смола, лепило или нещо такова.
П.С. Колата е със задни ел. стъкла. На баща ми на е39-ката, която няма ел. стъкла отзад, го няма кабелчето...

Номер 4 в тази схема:
Благодаря предварително.

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- Z3Ro*
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW E39 530DA, E61 530XD LCI
- Мечтае да кара: Murcielago SV
Re: За какво служи това кабелче в задната врата?
Шоков сензор, за да не може да се прищипе нещо с прозореца, когато го вдигаш. Докато вдигаш прозореца почукни с ръка върху гумата и вдигането ще спре... 

- red_bull92
- младши ентусиаст
-
- Детайли за колата: ARKTISSILBER METALLIC (309)
Колега, това цялото ти е сензора, ако имаш малки деца при затваряне на прозореца да не си стиснат пръстите. Имаш го и на предните врати. Натисни бутона за вдигане на прозореца и си сложи пръстите, когато стъклото ти вдигне пръстите докато се докоснат в това "уплътнение" прозореца спира да се вдига и даже леко слиза надолу с 1,2 см, за да можеш да си извадиш ръката и няма опасност да ти стисне пръстите. 

Кола с предно предаване е като жена с малки цици, върши работа, но не доставя удоволствие!
BMW E36 318is (m42b18) на части -> http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic ... 5#p3958725
BMW E36 318is (m42b18) на части -> http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic ... 5#p3958725
Благодаря колеги.
Таз кола не спира да ме изненадва, а я карам от почти 10 години вече
Ще прежаля някой и друг пръст да го пробвам това

Таз кола не спира да ме изненадва, а я карам от почти 10 години вече

Ще прежаля някой и друг пръст да го пробвам това

cerberus написа:Ще прежаля някой и друг пръст да го пробвам това
Пробвай с юмруче

- ozBMW
- младши ентусиаст
-
- Кара: ше Е36 Cupe
- Мечтае да кара: М5 Комби
Не я знаех и аз тая екстра
Днеска я тествах натискам копчето сам да се вдигне прозореца и като натисна уплътнението и спира и се връща 

6 мнения
• Страница 1 от 1