бмв 528 автомат не пали
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
3 мнения
• Страница 1 от 1
- amoka777
- Потребител
-
- Кара: bmw 528i e39 m52b28ту седан
бмв 528 автомат не пали
Здравейте ще помоля за помощ,колата е бмв 528 двоен ванос автомат 98год,когато е на паркинг не иска да върти стартера,само в положение на неутрална пали.Когато загася колата и оставя лоста на паркинг на таблото не очита .Скоростите си влизат без проблем,и оште нещо когато я заключа на лоста осава да свети паркинга и ми пада акомулатора за два дена а тоѝ е нов и замерван.каква може да е причината ако някоѝ е имал подобен проблем да пише. Благодаря предварително.
Re: бмв 528 автомат не пали
Не се научихте да ремонтирате тия 20 годишни жигули с отверка и ламБа още 
Първо оправи правописа малко
След това си намери програма с която да разбереш какви грешки има автомобилът ти ,какво отчита и какво дефакто се случва при местенето на лоста. Премери консумация след "покой" 16мин .Виж на кой предпазител се пада.Поразгледай малко схеми и си готов. Като цяло за да Не пали на паркинг,значи колата вероятно "незнае" че е на паркинг(а примерно на R ,D) и "защитава" .
Това като начало примерно.

Първо оправи правописа малко

След това си намери програма с която да разбереш какви грешки има автомобилът ти ,какво отчита и какво дефакто се случва при местенето на лоста. Премери консумация след "покой" 16мин .Виж на кой предпазител се пада.Поразгледай малко схеми и си готов. Като цяло за да Не пали на паркинг,значи колата вероятно "незнае" че е на паркинг(а примерно на R ,D) и "защитава" .
Това като начало примерно.
- amoka777
- Потребител
-
- Кара: bmw 528i e39 m52b28ту седан
Re: бмв 528 автомат не пали
на диагностика няма грешки,със мултицед я мерих след 15 мин.заспива и няма напрежение.Казаха ми някакъв потенциометър имало на кутията коѝто не ми очита полужението на лоста
3 мнения
• Страница 1 от 1