Въпроси за кулер М57
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
- FaceOff
- ентусиаст
-
- Мечтае да кара: колело
Въпроси за кулер М57
Колеги, края на миналото лято свалях кулера и го измих отвън и отвътре, но понеже си е доста дебел останаха немалко ситни камъчета навътре между ламелите, поизчисти се, но не на 100%. Наскоро го загледах - пак се е омаслил леко, в началото на питата откъм влизащия въздух, и отпред и отзад. Съмненията ми са, че е поне леко спукан и мисля да го сменя. Втора употреба не ми се купува, погледнах афтърмаркет - NRF 30129 - 260лв, FRIGAIR 0702.3005 - 170лв и AKS DASIS 057003N - 170лв . Първия изглежда ОК, двата евтини ми изглеждат малко ламаринени, да не вземат да ръждясат?
Някой има ли опит с афтърмаркет кулери?
Някой има ли опит с афтърмаркет кулери?
- Z3Ro*
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW E39 530DA, E61 530XD LCI
- Мечтае да кара: Murcielago SV
Re: Въпроси за кулер М57
NRF са добри, за другите нямам идея...
- FaceOff
- ентусиаст
-
Z3Ro* написа:NRF са добри, за другите нямам идея...
Мерси, колега! Като знам, че евтиното винаги излиза по-скъпо, що ли питам..

Ако се окаже спукан, ще го сменя с НРФ
- FaceOff
- ентусиаст
-
Тия цени горе дето написах не са реални, някви измислени сайтове извън България, които слагат 100 лв отгоре за доставка..
Свалих си кулера, и го занесох да го надуят.. спукан е, то си личеше по омасляването. За заваряване ми поискаха 70лв, трябвало да се разглоби.. с втора употреба не ми се рискуваше. Взех от Роби НРФ на цена близка до тази която съм написал горе, определено изглежда алуминиев, тия дни ще го сменя и ще видя дали прави голяма разлика една дупка на кулера..

Свалих си кулера, и го занесох да го надуят.. спукан е, то си личеше по омасляването. За заваряване ми поискаха 70лв, трябвало да се разглоби.. с втора употреба не ми се рискуваше. Взех от Роби НРФ на цена близка до тази която съм написал горе, определено изглежда алуминиев, тия дни ще го сменя и ще видя дали прави голяма разлика една дупка на кулера..
- FaceOff
- ентусиаст
-
Колеги, за какво по дяволите са тези гумички вътре? Има ги и на същото място, но от другата страна? Да не вземат да се откъснат след време и право в маторя?
Изпратено от моят SM-G903F с помощта на Tapatalk

Изпратено от моят SM-G903F с помощта на Tapatalk
- FaceOff
- ентусиаст
-
Бях се филмирал малко..
Два пъти съм свалял кулера ми (като последния преди седмица за да го проверя), но не бях обърнал внимание, че има същите гумени лентички, на същите места като новия на горната снимка.. Не само това, но се оказа, че новия е с изтрита щампа на БМВ
и абсолютно всичко останало е 100% еднакво, надписи и прочие. Големи благодарности на Роби за оригиналния кулер, за по-малко от половината на цената в Дару

Два пъти съм свалял кулера ми (като последния преди седмица за да го проверя), но не бях обърнал внимание, че има същите гумени лентички, на същите места като новия на горната снимка.. Не само това, но се оказа, че новия е с изтрита щампа на БМВ

- ShibinG
- младши ентусиаст
-
- Кара: e39tdsA "97
- Мечтае да кара: c63amg
Аз съм купувал охладител на маслото на кутията за тдс на нрф и също беше оригинален с търкана щампа. 

6>4
7 мнения
• Страница 1 от 1