Странен проблем с парно/ климатик
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
4 мнения
• Страница 1 от 1
Странен проблем с парно/ климатик
Здравейте колеги,наскоро се сдобих с е39 525 тдс и още съм много "бос" по отношение на части за нея,кое как работи и т.н. Вчера един приятел ми се оплака,че краката му щели "да изгорят" докато обикаляхме из града и се оказа,че въздуховода в пасажерските крака духа постоянно толпо дори на климатик,всички други клапи си духат студено.И другото което е ,че без значение как е настроено 2те клапи за краката постоянно са отворени и духа от там.Когато другите копчета за посока на въздуха се чуват моторчетата и т.н. а при това за краката не се чува нищо. Насочете ме моторчетата за клапите на отделни бушони ли са? къде се намират самите мотори,евентуално ако се наложи смяна, и защо да му... мамата от цялата кола само тази в дясно духа топло
Предварително благодаря

- Nicky84
- Потребител
-
- Кара: E39 530d
Re: Странен проблем с парно/ климатик
Аз съм с абсолютно същия проблем вече втора година. А при мен дори и топлото почва да се губи зимата. Само по средата духа топло.
- The 5th element
- Арабиата
-
- Кара: E39 530D
Най -вероятно са 2 те кръгли клапанчета на парното,намират се отстрани на горивния филтър
Най-елементарното е да пробвате с почукване отгоре,,,евентуално може и да има ефект,но по вероятно са или за смяна или за отремонтиране 

[url=http://picbg.net/img.php?file=194f7b7624e3366b.JPG]
[/url
- dreadx
- младши ентусиаст
-
Тези клапани, когато не работят и са блокирали - пускат топло (обратно на логиката). Разглобяват се и се почистват.
- kaji kvo stana,kopele kvo stana?!
4 мнения
• Страница 1 от 1