Проблем задна чистачка е39 комби
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
3 мнения
• Страница 1 от 1
- ampera1
- Потребител
-
- Кара: BMW E39 Touring
- Мечтае да кара: BMW M5 F10
Проблем задна чистачка е39 комби
Колеги здравейте имам следният проблем със задната чистачка и сензора за дъжд : задната чистака като пръсна тръгва всеки път но като я включа на интервали не отчита ,сензора за дъжд като включа на първа позиция лостчето чистачките са само на интервали
Правил съм опити със следните неща : пробвал съм друго лостче друг gm модул диагностиката казва реле 1 и 2 отворен контакт плюс че не може сензора за дъжд да се адаптира, сенозора е без светлина , проверил съм кабелите при сгъвката на багажника повече от перфектни са . Другото което съм правил е рамото на стъклото е смазано и се движи без никакви усилия и чисти идеално
Ще съм благодарен за още идеи да реша проблема
Правил съм опити със следните неща : пробвал съм друго лостче друг gm модул диагностиката казва реле 1 и 2 отворен контакт плюс че не може сензора за дъжд да се адаптира, сенозора е без светлина , проверил съм кабелите при сгъвката на багажника повече от перфектни са . Другото което съм правил е рамото на стъклото е смазано и се движи без никакви усилия и чисти идеално
Ще съм благодарен за още идеи да реша проблема
Re: Проблем задна чистачка е39 комби
Не мисля че сензора има отношение към задната чистачка. След като тръгва с пръскалката, няма да е и кабела на сгъвката. Ако е купена колата наскоро да не е подменян модул и да не е кодиран. Чистачката на задното стъкло се програмира интервално от лоста. Иначе не е като на останалите автмобили да прави ход в двете посоки. Опитай на включена чистачка да включиш задна скорост, трябва да се движи без интервали. Не я бърка предната дали е включена или не. И ако свети индикация за отвотен заден капак...стъклото, също няма да тръгне.
- ampera1
- Потребител
-
- Кара: BMW E39 Touring
- Мечтае да кара: BMW M5 F10
Re: Проблем задна чистачка е39 комби
Проблема е решен оказа се изгнила жичка навътре в инсталацията сега всичко работи идеално може да се заключи темата
3 мнения
• Страница 1 от 1