Проблем с ел. Стъклото

5-та серия ('95-'03)

Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори

Потребител
Аватар
Кара: 528 ( принцеса)
Мечтае да кара: Майбах !

Проблем с ел. Стъклото

Мнение от veselinhristov » 11 Апр 2016, 21:39

Здравейте. Проблема е, че предно дясно стъкло се сваля само до някъде. Машинката си работи - чувам я как се мъчи да го свали, но просто явно задира някъде. Днеска за последно като опитах да го сваля видях, че има драскотини по стъклото. Въпроса ми е как може да го решим този проблем. Колата е 528 97' пълен ел. ( ако е от значение).

И следващото ми питане ( да не пускам още теми), капачката на резервоара не се заключва заедно с централното. Прочетох, че трябва да има нещо като пръст, който да заключва капачката, но на мен целият механизъм ми го няма. Търсих къде ли не, но не мога никъде да намеря такъв механизъм. А пък ако има някой който продава коли на части и го има този механизъм нека да ми пише. Нов съм във форума и се надявам да ми помогнете. До сега доста неща научих от тук, надявам се така да е и за напред.

Потребител
Аватар
Кара: E39 525d

Re: Проблем с ел. Стъклото

Мнение от PakostiN » 28 Май 2016, 15:19

veselinhristov написа:Здравейте. Проблема е, че предно дясно стъкло се сваля само до някъде. Машинката си работи - чувам я как се мъчи да го свали, но просто явно задира някъде. Днеска за последно като опитах да го сваля видях, че има драскотини по стъклото. Въпроса ми е как може да го решим този проблем. Колата е 528 97' пълен ел. ( ако е от значение).

И следващото ми питане ( да не пускам още теми), капачката на резервоара не се заключва заедно с централното. Прочетох, че трябва да има нещо като пръст, който да заключва капачката, но на мен целият механизъм ми го няма. Търсих къде ли не, но не мога никъде да намеря такъв механизъм. А пък ако има някой който продава коли на части и го има този механизъм нека да ми пише. Нов съм във форума и се надявам да ми помогнете. До сега доста неща научих от тук, надявам се така да е и за напред.

Намери си механизъм за стъклото, по моргите е пълно и са по 20-30 лева. Аз така си реших проблема,но при мен си падаше самичко,когато минавах по неравности и трябваше да го повдигам собственоръчно.

Назад към E39