Странно тракане отзад
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
8 мнения
• Страница 1 от 1
- Raefi
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E91 330D
Странно тракане отзад
Здравейте колеги от няколко дена забелязах едно странно тракане отзад вдясно. Отвътре се чува като, че ли нещо ми се разхожда из багажника, един вид глухо тупкане, а отвън като сваля прозорците се чува като тракаща пластмасова кора. Огледах всички кори, няма някоя да хлопа, в багажника махнах всичко пак същото. То е ясно, че ще я водя на подемник да се види, но ако някой се е сблъсквал с нещо подобно да сподели. Единствено лагера ми е заминал и вие, като ми остане време и двата ще ги сменя, че ми се разкарват от 1 месец в багажника новите, но не вярвам да е от него. 

- wladio
- младши ентусиаст
-
- Кара: е39
Re: Странно тракане отзад
Пробвай с ръчната дърпаш и пускаш в движение, и виж има ли ефект някакъв.
- Raefi
- кандидат ентусиаст
-
Пробвах преди малко, от ниска скорост като я спра с ръчна пак се чува, интересното е, че не при всички неравности го прави като че ли. Дали вече не ми е заминал тотал лагера и да има голям луфт, понеже го бавя вече от 2 месеца сигурно.
- e46fanatics
- Потребител
-
- Кара: настрани
- Мечтае да кара: направо
- Детайли за колата: Е46 320ci,E46 328ci
Ако ти е лагер би трябвало да ти вие в движение.Преди да затрака ще се спече 20 пъти,вдигни си колата на крик хвани джантата и я размърдай хоризонтално.Усетиш ли въобще някакъв луфт със сигурност ти е за смяна.
Колата е отражение на собственика. 

- Raefi
- кандидат ентусиаст
-
Вие ужасно и луфта е бая
, понеделник или вторник ги сменям и двата отзад, дано да е в него проблема.

- Conqueror
- младши ентусиаст
-
- Кара: Колело
- Мечтае да кара: Suzuki Gsx R1 (к9) в народното събрание
Заден лагер до сега не съм чувал да вие, а едното колело се имаше луфт около 2 сантиметра

- Raefi
- кандидат ентусиаст
-
Интересно е че днес смених заден десен лагер и пак си вие, една идея по малко като че ли. Другия нямах нерви да се занимавам по-нататък и него ще го сменя, заедно с лагера смених и накладките отзад, че бяха заминали. Всички пластмаси проверих и пак го има. като слизам от бордюр например и отзад дясно трака все едно пластмаса закача гумата а никъде не закача. Направо полудявам вече
.. някой ако има някакви идеи от какво може да е да казва. Гледам, че носачите са за смяна и двата, ама не ми се вярва от тях да трака така.

- Raefi
- кандидат ентусиаст
-
Открих къде е проблема, предпазните пластмаси на амортисьора които влизат една в друга закачат при сгъване на амортисьора.
8 мнения
• Страница 1 от 1