Проблем с абс и инсталация

5-та серия ('95-'03)

Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори

Потребител
Аватар

Проблем с абс и инсталация

Мнение от xarixoxo » 05 Фев 2016, 23:05

Здравейте преди година някъде ми гръмна заден ляв датчик на абс и от тогава съм сменил 6 или 7 датчика като проблема не е само при заден ляв а и при заден десен.Всеки път преди да гръмне един от двата датчика е валяло дъжд и почва да ми бие на педала за спирачката като след това датчика заминава вчера отново след като заваля при натискане на спирачка почваше да се чува жожене не знам как да го обясня по друг начин ( не е от релето) избяга ми километража разходомера и нивомера на нафтата спря да духа топло и накрая колата угасна оказа се че и е заминала и нафтената помпа а на диагностиката ту отново показваше левия датчик че не работи ту отчиташе че работи (естествено като отчете че работи нештата по таблото като километраж и тн се връщаха) предполага се че има проблем с инсталацията но не мога да намеря човек които да разбира от тези инсталации затова ако можете да ме насочите с някого или да ми дадете савет от какво още може да е това ще сам много благодарен 8)

младши ентусиаст
Аватар
Кара: е36 и е39
Мечтае да кара: всичко сьс задно
Детайли за колата: да има V12 под капака

Re: Проблем с абс и инсталация

Мнение от BLUE_999 » 06 Фев 2016, 13:11

колега мисля че може абс блока да ти прави тез мизерии...твоя тоз на 001 ли е :?:
колата с предно е като жена с малки цици вьрши работа но не доставя удоволствие :mhihi:

Изображение

Назад към E39