Проблем с централното.. не заключва

5-та серия ('95-'03)

Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

Проблем с централното.. не заключва

Мнение от petiooo » 28 Ное 2015, 9:38

Здравейте, търсих подобна тема и намерих, но там никой не отговори и реших да напиша нова!!! Централното спря да ми заключва, отключва, отключва и багажника, но не заключва!! Смених батерийката, уж обучих ключа (мисля, че го правя правилно) но не става!! Прави ми впечетление, че откючва и от много близо, от по-далече не иска, а уж е с нова батерия.. Иначе светкат плафоните, когато колата е заключена!! Благодаря предварително!!!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: '12 BMW F10
Мечтае да кара: самолет

Re: Проблем с централното.. не заключва

Мнение от oci » 28 Ное 2015, 10:58

Щом светкат блафоните най-вероятно проблема е в GM модула

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от metodi80 » 28 Ное 2015, 22:16

A със самия ключа (в ключалката) като опитваш да отключиш /заключиш какво е поведението ?
Ако и така ти отказва да отключи /заключи (или отваря само съответната врата с ключалката) , тогава проблема е в модула а той се ремонтира .....

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от petiooo » 29 Ное 2015, 21:56

Не, не.. Като заключвам с ключа всичко си е нормално.. Случвало ми се е като натисна копчето да не заключи.. и като я заключа и отключа с ключа се оправяше.. С ключа всичко си е ОК.. отключва се и се заключва безпроблемно.. Това, което сега ми прави впечетление е, че ако искаш да я отключиш или да отключиш багажника, трябва да си доста по-близо до нея... Преди хващаше от доста по-далече.. Това се случи, като спря да се заключва от дистанционното, да хваща от по-далече!!

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от petiooo » 24 Яну 2016, 4:55

Някой има ли идея от какво може да е.. Отключва, отключва и багажника, но не заключва... Като натисна копчето за заключване светкат само плафоните.. Понякога!!

Назад към E39