Въпрос за борд компютъра

5-та серия ('95-'03)

Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: e-36 вече и е39
Мечтае да кара: х6 ама има време

Въпрос за борд компютъра

Мнение от jorfii » 15 Яну 2016, 16:07

Здравейте колеги от два дни вече съм горд собственик на е 39 от дълги години се подвизавам в е36 раздела но от петиците не разбирам много та въпроса е там че преди малко ходих при един човек да направи диагностика успя да изчисти една грешка там та се оправиха блокажите че не работеха dsc-то имам в предвид между другото се опита да смени езика на борда и успя но се смени само на борда на навигацията си остана на италиански. Като се прибрах видях че часовника се е занулил и не знам как да го оправя преди мисля че като натисна и задържа малкото копче за бк дето е на лоста за мигачите и отваряше някакви менюта на навигацията а сега не отваря нищо само мога да го цъкам и сменя показанията на таблото час,разход, range, дата и така нататък като го задържа натиснато нищо не се случва между другото и показанията там съвсем полудяха например само до като съм се прибрал около десетина километра показва разход 39 на сто преди интервенцията мисля че показваше че мога да измина още 570 км сега изведнъж ги дава 375 км прецакахме ли нещо и как може да се оправи
Последна промяна jorfii на 15 Яну 2016, 17:10, променена общо 1 път
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: е36 и е39
Мечтае да кара: всичко сьс задно
Детайли за колата: да има V12 под капака

Re: Въптос за борд компютъра

Мнение от BLUE_999 » 15 Яну 2016, 16:49

здравей колега опитай да го рестартира като откачиш акумулатора :bchug:
колата с предно е като жена с малки цици вьрши работа но не доставя удоволствие :mhihi:

Изображение

Пантерчо
Аватар
Кара: WBS нов внос
Мечтае да кара: Е30 от скъпите

Re: Въпрос за борд компютъра

Мнение от Bavarcho » 15 Яну 2016, 19:46

Навигацията ако не си имал даден език въведен да го избереш от самата нея с лаптопа въвеждаш кой език искаш и след това ти трябва диск с ъпдейт за да ти тръгне навигацията. (иначе изкарва черен екран с надпис че иска софтуерен диск)
Файл за такъв диск мисля че имаше в темата с картите.
Изображение

Назад към E39