Телефон в Е39...
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
35 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
- крив кюнец
-
Re: Телефон в Е39...
Малко помощ търся относно свързването на телефона към преден ляв говорител както е на схемата. Какво е това W900 Radio Shield? Какво означава този цилиндър от прекъснати линии? По принцип трябва да се свърже телефона към предна ляв говорител, за да звъни от него...

Здравейте ! Прочетох всички мнения тук и реших че тук е мястото да потърся помощ относно моят телефон в колата .Нека първо поясня че телефона до скоро не го използувах и не знаех изобщо как точно функционира!Открих му прекъснат кабел между трубката и подлакътника изписа ми че иска сим карта -сложих му една прима в гнездото под трубката,но изписа проверете карта(check cart) след като я поставих в гнездото на станцията ( както е показано на схемите от tsb_bg)телефона вече работи!!! Да ама не ! При набиране не се чуват тоновете на бутоните (въпреки че са настроени от менюто на телефона),след включване на функцията MUTE CAR RADIO не се чува никакъв сигнал!При избиране от външен телефон пък изключва звука на радиото, извежда на дисплея на радиото символа за звънене ((O))-нещо такова
а звънене не се чува!Моля помогнете ми!!!

- bizi_81
- Потребител
-
- Кара: БМВ 530Д комби 2001г.
Здравейте Колеги!нуждая се от помощ, от скоро закупих бмв 530д комби вейс.колата има телефон,включва се,но не разпознава картата в слота под самата слушалка.а трлефона е оригинален на бмв,прави ми и впечатление че като се пусни не зарежда и батериите .слот отзад не намирам
моля който може да помага,не обичам кокато шофирам раката да ми е заета с телефон.благодаря предварително

- Jok3ra_
- Потребител
-
- Кара: BMW E39 525
- Мечтае да кара: M POWER
Колеги и аз имам въпрос, имам телефон фабричен с големия борд съм, отзад в багажника го имам модула, но телефона нито свети, нито нищо. Как да разбера какъв е проблена дали слушалката е изгоряла или нещо не правя аз както трябва? Има ли отнякъде където юоже да е изключен и затова не свети? Карта не съм слагал. Мерси предварително!
- DJMartoO
- Потребител
-
- Кара: e36 320i coupe
- Мечтае да кара: бмв е46 М3Csl
Здравеите колеги, от 1 година живея в Германия и вече с немски и автотерминологиити вече съм доста запознат скоро купих е39 523 Туринг със оригиналния масов бмв телефон Моторола (на снимката) телефона беше с спукан дисплеи вчера взех нов от една морга (10€ -20 лв.) И сега когато поставя сим картата (немска) и натисна бутона тел на борд компютера( големия борд) телефона светва а на дисплея се появява но средния ред като квадратчета на целия ред и гасне за 2 сек, модул в багажника на мястото под левия капак няма нито ЦД чеинжър , понеже колата я ползвам за служебна а телефоните ми звънят на всеки 2 минути,бих искал да си оправя телефона и да заработи така както швабите са го изкарали от завода в баварски завод Област Мюнхен.
35 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3