Въпрос за компресор на комби?
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
20 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- nightdriver
- ентусиаст
-
- Кара: 530da turing
Re: Въпрос за компресор на комби?
За да го чуваш постоянно , значи отнякъде ти изпуска въздух (възглавница) и компресора ти работи често , за да компенсира загубата...
Април смених двете възглавници , след това се включи , за да ги напомпи и изравни нивото и оттогава не съм го чувал . Иначе звука е горе долу същия който описваш .
Април смених двете възглавници , след това се включи , за да ги напомпи и изравни нивото и оттогава не съм го чувал . Иначе звука е горе долу същия който описваш .
- dicho0o
- младши ентусиаст
-
- Кара: E91 LCI/е36 дрифтачка
nightdriver написа:За да го чуваш постоянно , значи отнякъде ти изпуска въздух (възглавница) и компресора ти работи често , за да компенсира загубата...
Ами колега честно казано работи доста често,но колата стои със седмици понякога без да я карам и не помръдва.
Пуска се при почти всяко палене особено ако терена е неравен за 2-3секунди,ако се качи някой в колата пак се пуска,ако натоваря нещо веднага се пуска и винаги за малко време.
Някои колеги са ми казвали че не ги чуват с години и дори като ги товарят не се пускат.
При мен и падажер отпред да седне се чува,ако седнат 3ма отзад или сложа нещо по-тежко(150-200кг) се пуска за малко по-дълго време 10-15сек.
- tiho_madjarov
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 325Ci
- Мечтае да кара: М5
Моя се чуваше по същия начин и се оказа,че едно от ушите които е хванато за стойката за пода е скъсано и при всяко пускане се чуваше вибрацията защото тракаше в ламарината.Завариха го и край.От тогава не съм го чувал въобще.Така,че колега огледай всичко по захващането на компресора за купето дали е наред. 

- s73r01d
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E39 530iA '02 Sedan
- Мечтае да кара: E39 530iA '02 Sedan
- Детайли за колата: M54B30
ZF 5HP19
Нивомата ми работи, но компресора се чува само ако не е запален двигателя, вратата е отворена и дам на контакт за 1ви път в гаража (тоест няма други шумове).
Ако двигателя работи и вратите са затворени дори и да се чува нещо е нужно много внимателно да се вслушаш.
Според мен ако чувате нещо досадно има проблем, може тампонче или от сорта да се е разтропало.
Ако двигателя работи и вратите са затворени дори и да се чува нещо е нужно много внимателно да се вслушаш.
Според мен ако чувате нещо досадно има проблем, може тампонче или от сорта да се е разтропало.
- dicho0o
- младши ентусиаст
-
- Кара: E91 LCI/е36 дрифтачка
Отворих да го видя моя,явно трябва да стои във въздуха на три тампона,моя единия е скъсан и беше паднал на пода,обаче някой го е отварял и е махнал липсващите парчета,аз обаче му сложих една изолация върху която да стои и има подобрение.
20 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2