Идея за ъпгрейд на пръскалките на предното стъкло
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
22 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- Ivo_Borisov
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 530D
Re: Идея за ъпгрейд на пръскалките на предното стъкло
И аз съм вече с пръскалки от Е60
Много по добре са от тия в нашия модел. То как ли ги не мъчих и нагласях и все има сухи участъци а с новите всичко се мокри. Доволен съм много
Интензивното му изключих буксата на моторчето и засега така ще стои. И без това не го ползвам.
Следва ъпгрейд - чистачки от Е60

Много по добре са от тия в нашия модел. То как ли ги не мъчих и нагласях и все има сухи участъци а с новите всичко се мокри. Доволен съм много

Интензивното му изключих буксата на моторчето и засега така ще стои. И без това не го ползвам.
Следва ъпгрейд - чистачки от Е60

- ares2
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е30Е36Е39E34<---E63E65
- Ivo_Borisov
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 530D
Това е един от най смислените ъпгрейди по колата, ще останеш много доволен! 
Sent from my SM-G900F using Tapatalk

- s73r01d
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E39 530iA '02 Sedan
- Мечтае да кара: E39 530iA '02 Sedan
- Детайли за колата: M54B30
ZF 5HP19
Някой може ли да сподели парт номера на пръскалките от Е60 които стават на Е39, благодаря 

- radik
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e60 3.0 218 hp
b2 написа:Здравейте,
Дано не се повтаря темата. Реших да споделя малко опит от проста и евтина интервенция, от която съм много доволен.
На моята '96 пръскалките бяха зле и аз тотално ги унищожих опитвайки се да ги оправя.
Пуснах тема във подфорум купува за "нови". Съвсем случайно докато търсех парт номера попаднах на тема в американски форум, където пича обяснява че сложил пръскалки от Е60 и е много доволен.
Аз съм фен на такива ъпгрейди и ретрофити с оем части и реших да пробвам и аз. От една страна са по-нови и съответно има по-голям шанс да са читави втора ръка, а от друга при Е60 пръскат много по ефективно като при по новите коли.
Направих го и съм много доволен. Всичко е plug&play. Дори и при здрави оригинални пръскалки ъпгрейда си струва според мен.
BTW при мен всичките маркучи бяха тотална щета и буквално се ронеха само като ги пипнех използвах случая и ги смених с нови. Пак добре са изкарали 18 години
Здрасти колега,
да те питам какви маркучи използва и от къде ги взе? / ако си спомняш колко метра общо стигат - 5 метра ще стигнат ли?
- b2
- старши ентусиаст
-
- Кара: F15 X5; F10 M5 Stage 2
Здрасти
Първо взех едни тънки прозрачни дето са уж точно за това - препоръчаха ми ги в магазина.супер гадни се оказаха втвърдяват се не са еластични. Вадеха се.
След това ги смених с едни доста дебели гумени за масло или вакуум. Като цяло е прекалено за случая. Общо взето абсолютно всеки мъркуч ще ти свърши работа стига да е верния диаметър и на е еластичен така че като го набиеш в щуцерите да седи здраво и да не се вади.
Дължина около 3-5 метра ще ти стигне
Първо взех едни тънки прозрачни дето са уж точно за това - препоръчаха ми ги в магазина.супер гадни се оказаха втвърдяват се не са еластични. Вадеха се.
След това ги смених с едни доста дебели гумени за масло или вакуум. Като цяло е прекалено за случая. Общо взето абсолютно всеки мъркуч ще ти свърши работа стига да е верния диаметър и на е еластичен така че като го набиеш в щуцерите да седи здраво и да не се вади.
Дължина около 3-5 метра ще ти стигне
Dark Side of the Force is а pathway to many abilities some considered to be unnatural.
На моето Е60 LCI пръскалките не са на метла. Всяка пръска по 2 струи. От кой модел са на метла?
22 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2