Проблем с ляв стоп.

5-та серия ('95-'03)

Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори

Потребител
Аватар
Кара: BMW (E39) 525 tds '96
Мечтае да кара: BMW (E39) M5

Проблем с ляв стоп.

Мнение от IliaLo » 16 Ное 2012, 19:51

Здравейте колеги. От около седмица съм горд собственик на БМВ е39, което имаше няколко изгорели крушки на светлините (и една по-мощна която ми е стопила пластмасите на левия стоп), след подмяната на всичките, левият стоп все още не свети, а пробвах с поне 5-6 различни крушки, всичките работещи, та въпроса ми е от къде може да идва проблема? Питам тук защото не разбирам много от автомобили и искам да видя дали има лесно решение на проблема, преди да ида в сервиз и да ми "одерат кожата", а като майстор си поговори с мен, относно автомобили, веднага ще разбере, че може да изкара някой лев от мен, без особени проблеми :D
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Re: Проблем с ляв стоп.

Мнение от tngeorgiev » 16 Ное 2012, 22:18

IliaLo написа:Здравейте колеги. От около седмица съм горд собственик на БМВ е39, което имаше няколко изгорели крушки на светлините (и една по-мощна която ми е стопила пластмасите на левия стоп), след подмяната на всичките, левият стоп все още не свети, а пробвах с поне 5-6 различни крушки, всичките работещи, та въпроса ми е от къде може да идва проблема? Питам тук защото не разбирам много от автомобили и искам да видя дали има лесно решение на проблема, преди да ида в сервиз и да ми "одерат кожата", а като майстор си поговори с мен, относно автомобили, веднага ще разбере, че може да изкара някой лев от мен, без особени проблеми :D

вземи си стоп вт употреба колега, гледай на не са окислени или корозирали буксите вътре, проблемът е в пистите (ламарините) на гърба на стопа - няма контакт и съответно дават грешки
E30 1986 318
E30 1993 318
E36 1991 320
E36 1997 328
E38 1997 735
Е46 2002 318

Потребител
Аватар
Кара: E39
Детайли за колата: 530D 193 hp automat 02'

Re: Проблем с ляв стоп.

Мнение от aligator89 » 08 Дек 2015, 17:34

Здравейте! Да използвам темата и при мен проблема е същия, свалих даже и стопа с шкурка минах ламарината изчистих всичко и проблема си остана не свети и постоянно ми изписва check brake lights . Трябва ли да сменям стопа има ли друг вариант примерно да се сменят писти или не знам

Назад към E39