Телефон Е39, 2003
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
18 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- fissikela
- младши ентусиаст
-
- Кара: e39 525d Touring
- Мечтае да кара: Сред колегиални шофьори
- Детайли за колата: М пакет
Re: Телефон Е39, 2003
Здравейте!
Дали има как да се върже смарт телефон на мястото на стационарните?
В колата имам siemens bit ii.Дали е възможно да се върже с кабел подобен на хендсфри за моя си телефон.По този начин да се контролира от волана?
Дали има как да се върже смарт телефон на мястото на стационарните?
В колата имам siemens bit ii.Дали е възможно да се върже с кабел подобен на хендсфри за моя си телефон.По този начин да се контролира от волана?
- vgeirgiev
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е39 520
- Мечтае да кара: X5 3.0d
Здравей колега,
Не, няма как да се свърже смартфон. Първо липсва съвместим интерфейс. Второ софтуерът на колата е несъвместим с Андроид или IOS.
Не, няма как да се свърже смартфон. Първо липсва съвместим интерфейс. Второ софтуерът на колата е несъвместим с Андроид или IOS.
- LizarD
- ентусиаст
-
- Кара: **** ми янко
- Мечтае да кара: CL65 AMG
Колеги, аз пък имам някаква слушалка която отива някъде зад таблото и нищо друго. Нещо като радиостанция е... Иначе никакви признаци за телефон нямам освен на волана R/T и говорещо човече и TEL на MID-а... Някакви идеи?
PS:Ааа да имам и микрофон закачен на предната колонка вляво и антена на страничен заден джам... Мога да наснимам нещата и да ги постна
.
PS:Ааа да имам и микрофон закачен на предната колонка вляво и антена на страничен заден джам... Мога да наснимам нещата и да ги постна

18 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2