Много силно парно,,,,
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
22 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- fissikela
- младши ентусиаст
-
- Кара: e39 525d Touring
- Мечтае да кара: Сред колегиални шофьори
- Детайли за колата: М пакет
Re: Много силно парно,,,,
Как разбирате че в купето е 5 градуса.Изобщо има линачин да се види колко е температурата в купето
- bmw_fanatic_sofia
-
-
- Кара: кво ли не
- Мечтае да кара: БМВ над 500 к.с. ама без много копчета
- Детайли за колата: за коя? :D
БМВ-тата като цяло имат много силно парно. Баварците държат много на това, както и на силните спирачки, могат си го. На север е студено, а и който е карал баварец кабрио знае за какво парно става на въпрос.. 

- The 5th element
- Арабиата
-
- Кара: E39 530D
dak написа:значи при мен е така: темп. на климатроника е нагласена примерно на 22 гр. а темп. в купето е около 5 гр. като позагрее мотора от отворите започва духа жега до като темп. в купето не достигне зададената , тогава започва да духа приятно хладно , съответно лятото е същото.
Логично е,да

[url=http://picbg.net/img.php?file=194f7b7624e3366b.JPG]
[/url
- dak
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39 530D 184 кс. седан
fissikela написа:Как разбирате че в купето е 5 градуса.Изобщо има линачин да се види колко е температурата в купето
Колега предполагам , че при външна температура 3 гр. в купето е около 4 или 5 гр. , за това така съм писал , иначе не знам как видя показанията на датчиците в купето

fissikela написа:Как разбирате че в купето е 5 градуса.Изобщо има линачин да се види колко е температурата в купето
Има ,с термометър

- The 5th element
- Арабиата
-
- Кара: E39 530D
Бе пак казвам,,,на ТДС са пак беше ОК,,но са на 530 та,,,,,кърти,,,,аз принципно не обичам прекалено топлото,може би и затова ми е в повече,,имам чувството,че от дясната предна духалка духа по-топло от лявата,,,,въобще-ще го водим как ще е ,,,,мода да пусна по някой час и за солариум или сауна нещо,,,

[url=http://picbg.net/img.php?file=194f7b7624e3366b.JPG]
[/url
- bmw_fanatic_sofia
-
-
- Кара: кво ли не
- Мечтае да кара: БМВ над 500 к.с. ама без много копчета
- Детайли за колата: за коя? :D
The 5th element написа:Бе пак казвам,,,на ТДС са пак беше ОК,,но са на 530 та,,,,,кърти,,,,аз принципно не обичам прекалено топлото,може би и затова ми е в повече,,имам чувството,че от дясната предна духалка духа по-топло от лявата,,,,въобще-ще го водим как ще е ,,,,мода да пусна по някой час и за солариум или сауна нещо,,,![]()
![]()
Просто духа по-силно и субективно ти се струва, че духа по-топло (за предната дясна духалка)

22 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2