Гадно присвирване при тръгване.
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
- Raefi
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E91 330D
Гадно присвирване при тръгване.
От няколко седмици се появи едно гадно присвирване за 1, 2 секунди при тръгване, все едно присвирва някоя ролка, а всички ролки, механизми и ремъци са сменяни преди няколко месеца. Същото се получава като карам на втора без газ и тръгна да ускорявам. На свободна като и дам газ не го прави?!? Някой ако се е сблъсквал с нещо подобно да даде идея какво може да е, че страшно много ме дразни. 

- metodi80
- старши ентусиаст
-
Re: Гадно присвирване при тръгване.
Най -вероятно е хлабав ремък ....
- zvetiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39М54В30
metodi80 написа:Най -вероятно е хлабав ремък ....
Проблема с качествени части и надежден доставчик е голям. Особено, ако е предявено изискване и за ниска цена. Да кажем по отношение на ремъците, за мен, единственият правилен избор е ContiTech на CONTINENTAL, като при някои двигатели е необходимо да са на тази фирма, но произведени за BMW.
- Raefi
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E91 330D
zvetiko написа:metodi80 написа:Най -вероятно е хлабав ремък ....
Проблема с качествени части и надежден доставчик е голям. Особено, ако е предявено изискване и за ниска цена. Да кажем по отношение на ремъците, за мен, единственият правилен избор е ContiTech на CONTINENTAL, като при някои двигатели е необходимо да са на тази фирма, но произведени за BMW.
Еми такива са ремъците, за ниска цена не съм предявявал, даже после като сравних цените с няколкото колеги занимаващи се с продажба на авточасти във форума, ме хвана яд защото бях платил почти двойно за едно и също нещо. Иначе пак ще ги прегледам обтегачите и ремъците.
Колега , имам същия проблем и не е от ремъка. В момента и аз търся причината защото ме подлудява това виене...
- fissikela
- младши ентусиаст
-
- Кара: e39 525d Touring
- Мечтае да кара: Сред колегиални шофьори
- Детайли за колата: М пакет
6 мнения
• Страница 1 от 1