Няколко проблема + неотваряне на задна дясна врата...
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
2 мнения
• Страница 1 от 1
- UnSogno
- Потребител
-
- Кара: BMW 530dA Touring
- Детайли за колата: BMW e39 530dA Touring 2003г.
Няколко проблема + неотваряне на задна дясна врата...

Предполагам ще приемите един нов "член" в групата на BMW e39 манията...?

Та да се похваля и аз:

Ще разкажа с какви приблеми се сблъсках след като взех Баварката,а и ще помоля също за "помощ" как да ги отстраня.

Първото което направих е да сменя всички филтри :2-та на купето,въздушния на двигателя,маслен+горивен и този важен до колкото разбрах от един колега филтър на картерните газове... и разбира се двигателното масло.Сложих Castrole Edge 5w30 Longlife.
Търсих из форума и намирах подобен проблем както при мен за вратата...., но аз неуспях да го реша все още,както успяха колегите от форума...

1 Задна дясна врата несе отваря."Палчето" се вдига и спуска при отключване - заключване но .... отваряне на вратата няма... С бащами свалихме кората-тапицерията на вратата... с 300 зора я отворихме. Предположих ме да не е нещо заяла като е стояла дълго време на едно място колата.Смазахме със спрей ключалката.Пробвахме я на отворена врата дали ще заключва и отключва,както централно от бутанчето така и ръчно.... Всичко е "6" няма проблеми.Сложихме кората задворих вратата,заключих я ръчно отвътре с палчето - заключва се отключи се нормално от дръжката за отваряне и второто дърпане на дръжката и вратата се отвари... И аз щаслив,че сме я оправили....

И всичка от начало,но този път купих втора употреба "бравата с ел.механизма" за заключване.Сменяме я,всичко се повтори по същия начин както с оригиналната брава... При отворено откл.-закл.,слагам тапицерията затварям и .....

Та колеги помагайте какъв е проблема:като се вдига и сваля палчето.... Дали не е от модула за централното заключване да ми блокирва само тази врата???
2.Несе отключва колата от ключовете дистанционно.Пробвах както пише във форума да дам на контак и да опитам да го "програмирам"... но не стана и така.Замерих батерийките на ключовете,има в тях ток ....
3.Бутона на БК на лосчето не работи или е другаде проблема,защото се опитвам да сменя външните градуси на разход l/100. Правяго на контакт,или аз бъркам нещо...
4.Как да променя "oilservic inspection"?
Защото след смяната на маслото,като си дам на контакт пак ми светят само 2 зелени "чертички".
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- UnSogno
- Потребител
-
- Кара: BMW 530dA Touring
- Детайли за колата: BMW e39 530dA Touring 2003г.
Re: Няколко проблема + неотваряне на задна дясна врата...
Колеги дайте предложение за решаване на проблемите.....

2 мнения
• Страница 1 от 1