Ремонт на уплътненията на нафтова помпа 525 тдс

5-та серия ('95-'03)

Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: Е34 /Е39 дизел, Е46-автомат,Е60-530
Мечтае да кара: Да се разхожда пеша

Ремонт на уплътненията на нафтова помпа 525 тдс

Мнение от Vasko » 07 Окт 2015, 0:04

Здравейте, колеги. Доста време не съм писал тук,но просто не съм имал проблем . От вчера случайно като отварях капака на двигателя ме лъхна мирис на нафта. При по-внимателно вглеждане забелязах , че сълзи от уплътненията на нафтовата помпа и то като е студен автомобила, като загрее спира . Веднага се разпитах насам , натам , ходих по разни серивизи ..Цените, които ми цитират са между 280-380 лв , като това е за пълен комплект смяна на гарнитури и профилактика на нафтовата помпа- друг е проблема, че аз нямам проблем от нафтовата помпа и не виждам ,защо трябва да ми надуват цената за да си намират работа с разглобяването и на нафтовата помпа.
Накратко, става дума за Пловдив. Има ли някой ,който ще ми предложи по-тънка цена или да я оставям в сервиз за 4 часа и после да си я взимам .Автомобила се кара всекидневно, т.е. евридейка ми е и не мога да си позволя да я оставя за повече от един ден някъде ....
Приемам предложения за по-добра цена на лично съобщение ! Предварително благодаря !
Яжте, пийте и си носете новите дрехи и си карайте количките ,че животът е крaтък ..

Назад към E39