help
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
3 мнения
• Страница 1 от 1
help
наскоро си купих bmw 530д 184 коня .. възхищавах се на икономята и вървежа даже се чудех защо е толкова икономично .. наскоро я закарах в един сервиз да погледнат това онова и ме питаха дали колата набирала и тн. защото бил изкл. мап сензора (или маф нз точно)
включихме го и ми казаха че би трябвало да набира двойно .. след като потеглих от гаража подадох доста газ и турбото се чуваше мн повече от преди .. изкара страшно мн дим но сякаш карах чист дизел до момента в който отпуснах газта и натиснах на ново ... разлика мисля че имаше но след няколко експериментални километра разхода се вдигна от 8 .7 на 12 и вече не ми се струваше така икономична ... та въпроса ми е дали на някой се е случвало това .. дали ще е лошо да продължа да карам без това чудо да е вкл. ? усеща се доста повече боост като е вкл .. но пък 12 разход ...
включихме го и ми казаха че би трябвало да набира двойно .. след като потеглих от гаража подадох доста газ и турбото се чуваше мн повече от преди .. изкара страшно мн дим но сякаш карах чист дизел до момента в който отпуснах газта и натиснах на ново ... разлика мисля че имаше но след няколко експериментални километра разхода се вдигна от 8 .7 на 12 и вече не ми се струваше така икономична ... та въпроса ми е дали на някой се е случвало това .. дали ще е лошо да продължа да карам без това чудо да е вкл. ? усеща се доста повече боост като е вкл .. но пък 12 разход ...
- Ivo_Borisov
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 530D
Re: help
Колата си е много икономична колега, да не ти показвам моя разход
Към автора, иди на диагностика, вижте за грешки!

Към автора, иди на диагностика, вижте за грешки!

3 мнения
• Страница 1 от 1