BMW e39 530D запалване ...
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
4 мнения
• Страница 1 от 1
BMW e39 530D запалване ...
Здравейте колеги нов съм .. найс то мийт ю дет се вика
Та така .. да ви попитам , вчера колата ми направи много странен проблем. Карах си я и изведнъж ми влезна в авариен режим , ама за малко и после си се отпуши. След известно време спрях и изгасих колата и после не искаше да запали, стартера си въртеше ама нищо ... Пробвах 2-3 пъти и не искаше , бутнахме я малко напред назад и запали (не на скорост просто завъртях ключа и запали ). След това докато я карах пак ми влезна за малко в авариен режим... Някой има ли си на представа от какво може да го прави това , има ли нещо конкретно ?
Възможно ли е да е от дъжда , нещо да се е намокрило , защото снощи валеше и ми го направи тоя номер за първи път ...

Та така .. да ви попитам , вчера колата ми направи много странен проблем. Карах си я и изведнъж ми влезна в авариен режим , ама за малко и после си се отпуши. След известно време спрях и изгасих колата и после не искаше да запали, стартера си въртеше ама нищо ... Пробвах 2-3 пъти и не искаше , бутнахме я малко напред назад и запали (не на скорост просто завъртях ключа и запали ). След това докато я карах пак ми влезна за малко в авариен режим... Някой има ли си на представа от какво може да го прави това , има ли нещо конкретно ?

- Elesar74
- старши ентусиаст
-
- Кара: Долното
- Детайли за колата: Toyota Yaris D4D 2015.
Re: BMW e39 530D запалване ...
Добре дошъл. Диагностика
.

Човек си личи какъв е, не по това колко от високо гледа, а по това колко ниско може да се наведе.
- SHeRiFa
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: БМВ е39 2.0i
- Мечтае да кара: Е38 4.4i
И на диагностика,сигурно ще излезе датчик колянов вал,това е често срещан проблем.
Andare Dopo Dio!
Мерси за отговорите колеги .. днес ходих при едно майсторче (разбирал мноого от бмв ) и ми каза ,че е няква букса на разпределителната кутия ( нещо такова май беше
) та ще проверя да видим ...

4 мнения
• Страница 1 от 1