луфт във волана 525д
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
луфт във волана 525д
Здравейте колеги.
Имам луфт във волана(или някъде надолу по пръта) като минавам през неравност.Едно тракане се чува.
Чувам за разни лагерчета, но е възможно и да е каре на пръта.Това го прави само по павета или по много лош път.
Иначе самия волан няма луфт като мърдам наляво,надясно, нагоре, надолу.
Интересното е, че най се усеща когато се движа и волана е в права посока, почна ли да навивам наляво или надясно хлопането изчезва.
Гледам , че колегите silent и zfa159 са се сблъсквали с подобен проблем, ще съм благодарен ако напишат нещо, да ме насочат лагерче ли е , каре ли!?
Имам луфт във волана(или някъде надолу по пръта) като минавам през неравност.Едно тракане се чува.
Чувам за разни лагерчета, но е възможно и да е каре на пръта.Това го прави само по павета или по много лош път.
Иначе самия волан няма луфт като мърдам наляво,надясно, нагоре, надолу.
Интересното е, че най се усеща когато се движа и волана е в права посока, почна ли да навивам наляво или надясно хлопането изчезва.
Гледам , че колегите silent и zfa159 са се сблъсквали с подобен проблем, ще съм благодарен ако напишат нещо, да ме насочат лагерче ли е , каре ли!?
E60 525D
Re: луфт във волана 525д
Колега виж си и нивото на хидравличното масло. При мене ако не е възможно най-догоре имам луфт на волана (520i) и се чува тропане по дупките. И малко да е намаляло (50-100 мл) се появява луфт, но щом долея догоре изчезва луфта и тропането... Защо е точно така не знам.
- kokitcha73
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E60 535D 2006,E39 530D 2001
колега,провири си също така тампоните на кривитe носачи отпред.
Имало луфт на рейката,сега търся добър майстор в Бургас да Я погледне преди да се е разбила тотално.
E60 525D
- Dido_bg
- Потребител
-
- Кара: 525dA
- Мечтае да кара: 550i M paket
Колеги,може ли изобщо рейката да се рециклира качествено ?Ако е да някакви контакти ?
- nakoye
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 530d
- Мечтае да кара: дълго и безаварийно колицата.
Колеги моя проблем е сходен,
няма тропане, но на място при въртене на влоана на ляво на дясно се усеща лек луфт и се чува леко тропане. Преди месец ходих на преден мост и уж всичко било на ред. Къде да търся проблема?
няма тропане, но на място при въртене на влоана на ляво на дясно се усеща лек луфт и се чува леко тропане. Преди месец ходих на преден мост и уж всичко било на ред. Къде да търся проблема?
7 мнения
• Страница 1 от 1