Монтиране/инсталация на нормален СД плеър

5-та серия ('95-'03)

Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори

Потребител
Аватар
Кара: е39 523 комби

Монтиране/инсталация на нормален СД плеър

Мнение от el_pichi » 04 Сеп 2015, 1:08

Здравейте колеги!
Бих искал да споделя мъката си с вас и ако е възможна помоща ви за отстраняване на проблема. Става въпрос за е39 комби с бизнес касетофон с чейнджър в багажника и фабричен усилвател с касичка нокиа. Имам що годе добра музика (каса + усилвател) коята краси стаята ми неизползваема за сега. И имено тази мисъл ме подлудява. Купих адаптер с преходна букса за СДто, свързах го и тръгна, но няма никакъв звук/шум в тонколоните. Направи ми впечатление една малка черна букса с черен кабел под тази на оригиналния касетофон буквално залепена за другата голямата и си мисля, че тя е за усилвателя и след като не е свързана не тръгва усилвателя и от там и тонколоните.
Та въпроса ми е как по дяволите да я свържа??? Идва ми нещо наум ама голяма играчка ще е - да прекарам нови кабели до всеки говорител. Има ли друг вариант и какъв е? Искам също да вметна, че нямам намерение да ползвам фабричния усилвател с касичката. От Харманли съм и ако има някой колега, който иска да удари едно рамо, да разменим някоя приказка и изпием по някоя бира ще съм му много благодарен.
Човек колкото и добре да живее рано или късно се жени, син идиот му се ражда и ако не е карал BMW, за кво е живял?!

Назад към E39