е39 няма фарове навигацията премигва и не работи

5-та серия ('95-'03)

Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори

Потребител
Аватар
Кара: Е39 520i 99'
Мечтае да кара: E63

е39 няма фарове навигацията премигва и не работи

Мнение от nrogchev » 29 Авг 2015, 19:03

Здравейте колеги, какво ми се случи тук последната седмица. Дисплея на навигацията ми започна да изгасва без причина и не може да се включи, при гасене и повторно запалване на колата ми искаше някакъв код ( пробвах с 0000 и стана). В момента дисплея на навигацията премигва (сякаш има недобър контакт) като подавам мигачи на таблото няма индикация (мигача си работи, но на таблото не мига) лампичката на газовата уредба не работи, нямам дълги светлини (дългите светват само при премигване, при бутнато лостче напред фарове няма), при работещи халогени няма индикация на таблото, че светят, при заключване на колата не светват мигачите. Фаровете са фейслифтови, колата е 99год, като левия е изгорял (свети слабо тъмносиня светлина). Може ли по някакъв начин този изгорял фар да е проблем, при положение, че са слагани допълнително фаровете. Навигацията е кодирана на български да е уж, не знам дали и това може да е проблем. Лампичката на газовата има ли някаква връзка изобщо с всички тия работи? Помагайте, че откачам :banghead: :banghead:

Назад към E39