Моля за съвет!!
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
4 мнения
• Страница 1 от 1
Моля за съвет!!
Здравейте,преди два дни си купих бмв 530 д автомат,колата вървеше добре,но имаше пукнат маркуч след турбото и се чуваше свистенето.Днес реших да го сменя и по съвет от джамбазина а, и преди това бях прочел тук, премахнах пеперудките,като много внимавах при разглобяването и зглобяването.До тук добре,запалих колата всичко ок,но като подадох газ на 1500 обр. получава едно тресене,помислих че съм уакал нещо по гарнитурите.Реших да я изпробвам в движение и като тръгнах.....!!!!! грънци,колата все едно е без турбо.ЕГР клапана по начало си бе изолиран с някакъв голям болт в входящата тръба,но вакума си бе включен в него.Та въпроса ми е,какво може да съм скапал за да се получи това?Имам технически познания занимавал съм се с по-прости двигатели, свалих и монтирах колектора уж културно
Моля Ви!посъветвайте ме какво може да съм объркал.

- Ilko Ivanov
- некъв ентусиаст
-
- Кара: F02 750iL
Re: Моля за съвет!!
Сигурно си забравил да закачиш буксата на МАП сензора .......
- (bubsa)
- старши ентусиаст
-
- Кара: F10
Ilko Ivanov написа:Сигурно си забравил да закачиш буксата на МАП сензора .......
+1
Здравейте колеги,малко късно пиша,проблема не бе в мап сензора.Не съм обърнал внимание,че докато работя съм побутвал вакуум маркучетата,всички бяха нацепени,т.е изглеждаха добре,но като ги докоснеш и се разпадаха,от там и губи вакуум в цялата система.Подмених ги с нови и всичко си дойде на място! 

4 мнения
• Страница 1 от 1