бял пушек
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
- mollov5520
- Потребител
-
бял пушек
Здравейте колеги! Моля за съвет и за помощ!Става въпрос за 530д 99 г 184кс. Днес ходих в една авто къща и си я харесах,но като я запалихме и изфорсирахме пропуши доста стабилно бял пушек.Колкото я форсирах, толкова пушеше.На обороти също пуши бяло ,но по слабо.След 10 мин работа започна да поизчиства.Въпросът ми е на какво може да се дължи този бял пушек? Не е палена отдавна ли,дюзи,помпа,гарнитура или нещо друго? Ако някой се е сблъсквал с подобен проблем,ще съм му благодарен ако сподели как е разрешил проблема.Поздрави!
- p3sh0
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: е61 525и
Re: бял пушек
Здравей не се занимавай изобщо с тази кола лично мои съвет... за да пуши бяло това най-вероятно е (вода) която мотора гори а от там следва че може да са доста и на различни места проблемите
- dak
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39 530D 184 кс. седан
Може да са много неща , по добре търси друга кола.
- zvetiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39М54В30
mollov5520 написа:Здравейте колеги! Моля за съвет и за помощ!Става въпрос за 530д 99 г 184кс. Днес ходих в една авто къща и си я харесах,но като я запалихме и изфорсирахме пропуши доста стабилно бял пушек.Колкото я форсирах, толкова пушеше.На обороти също пуши бяло ,но по слабо.След 10 мин работа започна да поизчиства.Въпросът ми е на какво може да се дължи този бял пушек? Не е палена отдавна ли,дюзи,помпа,гарнитура или нещо друго? Ако някой се е сблъсквал с подобен проблем,ще съм му благодарен ако сподели как е разрешил проблема.Поздрави!
Колега, по-скоро, особено ако мирише на нафта, се дължи на неправилно изгаряне на горивото поради дефектни дюзи, неправилно време на впръскване или ниска компресия. След покупка на автомобил обикновено излизат достатъчно скрити проблеми+ задължителното обслужване, за да купуваш кола с явен проблем.
- Elesar74
- старши ентусиаст
-
- Кара: Долното
- Детайли за колата: Toyota Yaris D4D 2015.
Може да е и филтъра на картерните газове.
Човек си личи какъв е, не по това колко от високо гледа, а по това колко ниско може да се наведе.
5 мнения
• Страница 1 от 1