Съпротивление на лули
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
3 мнения
• Страница 1 от 1
- pagu1
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW Е60 530, М54В30
Съпротивление на лули
Здравейте колеги,
Моля, ако има някой, който наскоро е сменял лулите да ми каже с какво съпротивление са. В момента моите са Bremi 1,8 k oma. В магазина ми предлагат Beru 2k oma (така ги дават по каталог) . Дали ще има проблем ако сложа лули с по голямо съпротивление?
Мотора е М52б20.
Благодаря на споделилите опит.
Моля, ако има някой, който наскоро е сменял лулите да ми каже с какво съпротивление са. В момента моите са Bremi 1,8 k oma. В магазина ми предлагат Beru 2k oma (така ги дават по каталог) . Дали ще има проблем ако сложа лули с по голямо съпротивление?
Мотора е М52б20.
Благодаря на споделилите опит.
- KPETEH
- старши ентусиаст
-
- Кара: е30 м50б25
- Мечтае да кара: и да си свирка...
Re: Съпротивление на лули
Едно време са били и по 1ом, ама са всичко е по 2 ома. Квито и да земеш няма разлика... Ако не са нацепени твоите и имаш проблеми с вървежа, те съветвам да потърсиш проблема другаде..... свещи, бензинова помпа, дебитомер, сонди...
"Крайно мнение, породено от висше чувство на справедливост с цел заличаване на простите, тарикате и селяните, които погазват моралните ценности на народа..." "Винаги има време да станеш дебел..."
- ivoaudi
- старши ентусиаст
-
- Кара: e46 318i N42B20AB
- Мечтае да кара: хората да мислят
- Детайли за колата: свежа и поддържана!
Re: Съпротивление на лули
Съпротивлението на лулите няма много общо с работата на мотора, а по-скоро помагат да се убие евентуално електромагнитно замърсяване(да не ти пука радиото и др.).Отделно при високоволтови вериги, каквито са запалителните системи, съпротивленията не са толкова значимо нещо.Слагай ако искаш и 10к, а може и 0к!
9K714 OKA SS-23
ПУ 9П71 ТМ 9Т240
9М714Б АА-75 9Н-63
ПУ 9П71 ТМ 9Т240
9М714Б АА-75 9Н-63
3 мнения
• Страница 1 от 1