Махане на катализатор 528i
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
3 мнения
• Страница 1 от 1
- radik
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e60 3.0 218 hp
Махане на катализатор 528i
Здравейте колеги,
Търсих, но не намерих отговор на въпроса ми, който се състои в следното:
Карам 528i и установх, че катализатора прекалено много грее, а тръбите след него са студени. Предполагам е запушен... Мисля да го махна и сега питам, ако сложа тръба много ли ще се промени звука? Или да сложа гърне някакво. Попринцип не целя да работи по - шумно колата...освенчако не докарам v8 звук
П.С. До колкото разбрах нямам ламбда сонда след катализатора (производството на автомобила е 96г.). Някой знае ли горе долу колко върви цената за изкупуване на този катализатора?
Sent from my HTC One using Tapatalk
Търсих, но не намерих отговор на въпроса ми, който се състои в следното:
Карам 528i и установх, че катализатора прекалено много грее, а тръбите след него са студени. Предполагам е запушен... Мисля да го махна и сега питам, ако сложа тръба много ли ще се промени звука? Или да сложа гърне някакво. Попринцип не целя да работи по - шумно колата...освенчако не докарам v8 звук

П.С. До колкото разбрах нямам ламбда сонда след катализатора (производството на автомобила е 96г.). Някой знае ли горе долу колко върви цената за изкупуване на този катализатора?
Sent from my HTC One using Tapatalk
- ballistik91
- Потребител
-
- Кара: BMW E39 530i
Re: Махане на катализатор 528i
На мястото на катализатора се слага резонаторно гърне, не са скъпи имаше някакви турски за 35-40 лева с две години гаранция
- radik
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e60 3.0 218 hp
3 мнения
• Страница 1 от 1