Теч на антифриз?!? :@:@
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
Теч на антифриз?!? :@:@
Здравейте!Имам проблем...колата изхвърли антифриза.Карах близо 3 часа на климатроник из града в жегата и вдигна градусите,охлади,изключих го и продължих да карам.Прибрах се и след няколко часа като излязох видях локва под колата...оставих я да изстине и долях вода в казанчето.Покарах малко да проверя дали има проблем и пак изписа check coolant level...На сутринта запалих и чаках да видя откъде ще започне да тече,но докато не и подадох газ не започна да тече...На снимките съм показал откъде тече,ако може да ме посъветвате какъв може да е проблема и решението му,ще съм ви много благодарен.
Смених водната помпа преди 4-500км(преди близо 2 седмици).

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Re: Теч на антифриз?!? :@:@
Там има пробка ,скъсала се е ,сега нагряваш една права отверка и развърташ останалото парче .
Купуваш си пробка ,пълниш антифриз , обезвъздушаваш от всички винтили (има и един под филтъра за печката ) и

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Благодаря за бързия отговор.Забравих да спомена най-важното,че двигателя е 3.0д за което се извинявам.Благодаря!В първия момент като видях,че е изхвърлила антифриза си казах отиде тука ще заболи джоба...
- The 5th element
- Арабиата
-
- Кара: E39 530D

[url=http://picbg.net/img.php?file=194f7b7624e3366b.JPG]
[/url
Дебелия маркуч,както и всичко около тази пробка е опръскано с антифриз и затова изглежда така.От пробката бликаше антифриза.През седмицата ще имам време и ще поръчам тази пробка и ще ви съобщя крайния резултат.За сега съм я побългарил яката сложил съм клечка за зъби в дупката на пробката и не тече,не капе и въздух не взима,защото ми се налага да пътувам,а време за майстори не ми остава...

- The 5th element
- Арабиата
-
- Кара: E39 530D

[url=http://picbg.net/img.php?file=194f7b7624e3366b.JPG]
[/url
7 мнения
• Страница 1 от 1