Проблем със климатроника.
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
13 мнения
• Страница 1 от 1
- VIKING1
- Потребител
-
- Кара: BMW E39 520I-1996
Проблем със климатроника.
Здравеите на всички.Нов сам във форума и моля за вашето съдеиствие за BMW E 39 520I.Климатроника спря да работи.Пускам го ,компресора зарежда но не духа, ни студено,ни топло.Дисплея светеше но пипах бушоните и тои спря да свети штот се напраих на разбирач.Моля ако някои е имал съштият проблем за съдеиствие,и да ме насочите каде да отида.Живея в София.Иначе климатроника си работеше.
- spacepl
- старши ентусиаст
-
- Кара: E60 530D F07 530D
- Мечтае да кара: и да не приближава сервиза :)
- Детайли за колата: трошляче някакво :)
Re: Проблем със климатроника.
Бушон номер 28 - 30 ампера (зелен) е за вентилатора в купето. После ще погледна и ще видя кой е за управлението на климатика.
- VIKING1
- Потребител
-
Благодаря колега,ште чакам за бушона и за дисплея за да мога да го вкл.
- spacepl
- старши ентусиаст
-
- Кара: E60 530D F07 530D
- Мечтае да кара: и да не приближава сервиза :)
- Детайли за колата: трошляче някакво :)
Погледни бушони номера 9 (15 ампера) и 20 съответно (7,5 ампера)
- emil_dobrev
- Потребител
-
- Кара: BMW 525 TDS 97'
- Мечтае да кара: BMW X6 M G-POWER v10 RS
Ами и аз имах подобен проблем и се оказа управлението за перката на вентилатора.180 лв и готово.
- VIKING1
- Потребител
-
Благодаря колега,дисплея ко пуснах ама вентилатора не духа.Смених стария бушон с нов но без резултат.Ште търся жичкаджия за да отстраним проблема.
- mitkofriz
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e39 tds 98'
И според мен може да е от регулатора на оборотите (таралежа както му викат) както е писал колегата по нагоре.Ако имаш от някого за проба може да пробваш да го смениш преди да се вкарваш във филма да търсиш майстори(жичкаджии).Не си писал от къде си ако си около Варна аз имам един изваден и леко ремонтиран за проби става да се види дали ще завърти вентилатора.Ако не тръгне след смяната тогава идва по лошия вариант, да е проблема в мотора на вентилатора.Свалянето е доста трудоемко на една Е34ка свалях преди доста време отиде един цял ден разглобяване и сглобяване.На моята Е39ка беше спрял по същия начин без да тръгне на никоя степен.
- VIKING1
- Потребител
-
За мой късмет перката започна да работи и сега всичко е окей.Дано и да не спира вече. И благодаря отново на колегата ,,spacepl,,за информацията относно бушоните
.А относно този таралеж може ли нялой да ми каже от каде мога да го закупя в София.
Нужна ми е и информация от къде мога да си купя части за ходова част на изгодни цени.От една гидина я карам и до сега ништо не тропна но благодарение на хубавите пътишта започна да тропа.А без подръжка не става,удоволствието от возенето изчезва.

Нужна ми е и информация от къде мога да си купя части за ходова част на изгодни цени.От една гидина я карам и до сега ништо не тропна но благодарение на хубавите пътишта започна да тропа.А без подръжка не става,удоволствието от возенето изчезва.
- marin_rangelov
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e39
- Мечтае да кара: e60 M5
- Детайли за колата: M пакет
доста колеги продават е39-ки на части от всеки един можеш да си закупиш препоръчвам ти колегата boris_k ima 9броя е39ки
- vasko_7775
- Потребител
-
- Кара: е 46 238и
- Мечтае да кара: м3 е 46
колеги таралежа става от е 46 доколкото знам и на е 36 е сащиа
- Alexch
- ентусиаст
-
- Кара: ше E39, сега Нисан 370z с 4 врати
- Мечтае да кара: Z8
VIKING1 написа:А относно този таралеж може ли нялой да ми каже от каде мога да го закупя в София.
Нужна ми е и информация от къде мога да си купя части за ходова част на изгодни цени.
За нови части на много изгодни цени ти препоръчвам колегата laviatan. Има обява в раздел "Сервизи, магазини, автоцентрове, услуги"
bai_ILIA написа:стига сте се депресирали с ремонти, наслаждавайте се на колите си и радостта от шофирането понеже те ще се развалят със сигурност
- alkapone777
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е60 xdrive
Здравейте колеги имам следния проблем:
свалих панела за да си изчистя перката да не шуми и какжо стана?????
сега като сложа буксата и парното трагва да работи без да е на контак и не свети дисплея.какво мойе да е и как да го управя?
свалих панела за да си изчистя перката да не шуми и какжо стана?????
сега като сложа буксата и парното трагва да работи без да е на контак и не свети дисплея.какво мойе да е и как да го управя?
Здравйте , от въздуховодите на климатроника започна да излизат парчета дунапрен , и няколко дни по късно спря да духа студен въздух. Някъкви идеи.
Предварително Ви Благодаря
Предварително Ви Благодаря
13 мнения
• Страница 1 от 1