Задни тонколони
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
10 мнения
• Страница 1 от 1
- go6o_lud
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: x5 e53 3.0 d
Задни тонколони
Четох, четох и така и не разбрах. Тези тонколони отзад в кората, на е39 седан- 13 см ли са или 16.5? И ако ги сменям само капачките ли се махат и трябват ли адаптори? 

To be the best, you have to fight to beat the best !!!
- datchko
- ентусиаст
-
- Кара: e61 535d LCI
- Мечтае да кара: F90
Re: Задни тонколони
13см са колонките. Но и сам можеше да ги измериш.
Зависи какви говорители вземеш, но повечето са за директен монтаж и не трябва нищо да се преправя.
Зависи какви говорители вземеш, но повечето са за директен монтаж и не трябва нищо да се преправя.
- go6o_lud
- кандидат ентусиаст
-
Мерси, лошото е, че гледах някакви клипчета, че се свалят седалки, кори и т.н. а моята е и с щора отзад и ми се вижда доста сложно за смяна на 2 говорителя.. Не може ли някак си само капачките да се свалят отгоре 

- valeri_ignatov
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW e60 530da M paket Shadowline
- Мечтае да кара: Предишната си е39 ка
- Детайли за колата: Carbon Schwarz
Може колега.Аз моите съм ги махал без да разглобявам нищо и аз съм с щора само махаш решетките и трябва да се изреже малко уплътнението за да се видят видиите при мен проблема е че едната ми пръщи и не мога да си намеря други колони защото моите са оригинално 8 омови
- go6o_lud
- кандидат ентусиаст
-
valeri_ignatov написа:Може колега.Аз моите съм ги махал без да разглобявам нищо и аз съм с щора само махаш решетките и трябва да се изреже малко уплътнението за да се видят видиите при мен проблема е че едната ми пръщи и не мога да си намеря други колони защото моите са оригинално 8 омови
И на мен дясната ми пръщи, но те не са ли всички 8 омови и не се ли продават такива?
до преди малко се мъчих да инсталирам едни херцове 13см.... магнита им хем не е от най-големите и пак не могат да влязат нито отпред нито отзад
навсякъде идва плитък обема... да поптиам някой правил ли си е стойки от тоя тип за отпред и как е бас-а след това тъй като вече няма затворен обем не почва ли да се тресе цялата кора и да пърди там където кората се захваща към вратата? отваря ли се отвор да може да ползва и обема отзад където е стъклото или?

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- valeri_ignatov
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW e60 530da M paket Shadowline
- Мечтае да кара: Предишната си е39 ка
- Детайли за колата: Carbon Schwarz
go6o_lud написа:valeri_ignatov написа:Може колега.Аз моите съм ги махал без да разглобявам нищо и аз съм с щора само махаш решетките и трябва да се изреже малко уплътнението за да се видят видиите при мен проблема е че едната ми пръщи и не мога да си намеря други колони защото моите са оригинално 8 омови
И на мен дясната ми пръщи, но те не са ли всички 8 омови и не се ли продават такива?
Не по принцип са 4 омови но мои та е с оригиналните бас туби и усилватели в багажника предполагам и твойта е с такава музика

- go6o_lud
- кандидат ентусиаст
-
valeri_ignatov написа:go6o_lud написа:valeri_ignatov написа:Може колега.Аз моите съм ги махал без да разглобявам нищо и аз съм с щора само махаш решетките и трябва да се изреже малко уплътнението за да се видят видиите при мен проблема е че едната ми пръщи и не мога да си намеря други колони защото моите са оригинално 8 омови
Не по принцип са 4 омови но мои та е с оригиналните бас туби и усилватели в багажника предполагам и твойта е с такава музика
Утре ще ги погледна, ама ми се струва, че тези решетки май май не се махат отгоре дето са

махат се като трябва да се внимава... има значение от къде се почва... надигаш леко от предната страа първо на подглавниците.. после има две острани и отзад само са нанизани... чупят се лесно щипките и псоле е голя мзор да се искарат говорителите от там така че най добре си я разглоби .....
- ares2
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е30Е36Е39E34<---E63E65
махат се без да сваляш нищо освен подглавниците
трябва една къса кръстата отверка само за да може да развиеш добре болтовете.
малко е трудно ваденето но става.. при мен 3 ти път ги сменям.. първо 25в на 40в после на дсп и никога не съм махал кората
за дсп просто пуснах кабелите от предната страна като се повдигне леко кората и си стигнаха до буксата на кутията
трябва една къса кръстата отверка само за да може да развиеш добре болтовете.
малко е трудно ваденето но става.. при мен 3 ти път ги сменям.. първо 25в на 40в после на дсп и никога не съм махал кората
за дсп просто пуснах кабелите от предната страна като се повдигне леко кората и си стигнаха до буксата на кутията
10 мнения
• Страница 1 от 1