Поредното загинало дете на пътя
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
10 мнения
• Страница 1 от 1
- sash_clev
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E39
- Мечтае да кара: Жив и здрав в добра компания!
- Детайли за колата: 525D,2002, sedan, W211- 270- sedan, E83, 3.0D
Поредното загинало дете на пътя
Гледам новините и ми идва да рева от безсилие. Говоря за загиналото дете в Панагюрище, не е нормално деца да мрът по такъв начин и за това сме виновни ние- "големите карачи". За това, колеги, замислете се и "върнете газта" Дано на никой да не стига до главата, това което е стигнало родителите на загиналото дете.
"Купувай си най-скъпото, което можеш да си позволиш"
- Vanqu1sh
- ентусиаст
-
- Кара: e92 M3 LCI / g30 530d xdrive
- Мечтае да кара: всички модели на BMW M GmbH
Re: Поредното загинало дете на пътя
А аз да ги питам тези родителите какво прави 6 годишното им дете на междуградски път привечер?
- Rosendo
- младши ентусиаст
-
- Кара: E46 330Ci M2 PACK CABRIO
Vanqu1sh написа:А аз да ги питам тези родителите какво прави 6 годишното им дете на междуградски път привечер?
Шофьорът е виновен за това че е карал бързо в населеното място и не е могъл да реагира за да спаси детето или поне да не го убие....Това е безспорен факт!!! Ноооооооо, едно голямо НО....
Аз имам дете на същата възраст, дете което след 20 часа не е по улиците, без надзор. Дете което кара колелото си на глухият паркинг пред блока пред очите ми. Повярвайте ми, Колегите които имат деца ще го потвърдят.....Едно дете на тази възраст не е подготвено да се пази от колите! Що за малоумен и безотговорен родител трябва да бъдеш, за да си оставиш детето само да кара колело по такъв път. Разбира се остава и съмнението, дали всичко е такова, каквото ни го представят медиите?! Едниственното сигурно е че един крехък живот е прикючил така нелепо!!!
- ivopicha
- ентусиаст
-
- Кара: BMW E61 530D
- Мечтае да кара: BMW 760Li
- Детайли за колата: сива, 06.2004 г.
Четох някъде, че бащата на детето имал сервиз на тази улица и детето е карало там колелото. Излязло на шосето, но съвсем в края и оня го е блъснал. Каквото и да се говори сега няма смисъл. Мир на душата на това невинно момченце
. Трябва да караме по внимателно. В миналото и аз съм карал по силничко, но само по магистралата. Сега рядко надвишавам 100-110 км/ч, по магистралата 120 км/ч. Който иска да ме изпреварва и да си мисли каквото ще- че карам като пенсионер, че съм смотаняк или че, съм заспал на волана. Престанах да се интересувам от мненията на другите, особено що се отнася до сигурността ми.

- Hadjy
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 320i
Привет,
Аз съм от по-старата генерация вече явно / 1972 /, та едно време ние се пазихме сами навън...
Но все пак всеки трябва да има едно на ум къде и какво прави и как кара.
Не знаем каква е била ситуацията с инцидента, но и не бива да губим представата за рисковете и къде пускаме децата си да играят....
Аз съм от по-старата генерация вече явно / 1972 /, та едно време ние се пазихме сами навън...
Но все пак всеки трябва да има едно на ум къде и какво прави и как кара.
Не знаем каква е била ситуацията с инцидента, но и не бива да губим представата за рисковете и къде пускаме децата си да играят....
- stenlipk
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39 520i
- Детайли за колата: Най-лъскавата скъпа таратайка....
Не мисля,че точно тази тема е за тук....
- sash_clev
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E39
- Мечтае да кара: Жив и здрав в добра компания!
- Детайли за колата: 525D,2002, sedan, W211- 270- sedan, E83, 3.0D
Аз мисля, че темата трябва да се пополяризира все повече. Не е нужно да се развива и добавят мнения към нея. И написаното до тук стига за да се замислиме!
"Купувай си най-скъпото, което можеш да си позволиш"
- Ivo_Borisov
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 530D
Колегата по горе е прав, това е технически раздел, мястото на темата е в раздел "извън темата".

- ares2
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е30Е36Е39E34<---E63E65
задкормилната простотия и селското поведение (без да обиждам хората от села разбира се, просто е нарицателно) е основен фактор.
хора определящи себе се чрез "автомобилите" си в повечето случаи на над 15 годни, с идея че превъзхождат останалите, без ясно схващане какво е лента на движение, безопасна скорост и населено място..
проблема е ясен.. за съжаление няма да се промени нищо докато не измрат няколко поколения. изхода е терминал 1 или понякога 2
хора определящи себе се чрез "автомобилите" си в повечето случаи на над 15 годни, с идея че превъзхождат останалите, без ясно схващане какво е лента на движение, безопасна скорост и населено място..
проблема е ясен.. за съжаление няма да се промени нищо докато не измрат няколко поколения. изхода е терминал 1 или понякога 2
enjoy life and drink cold beer
Политиката у нас е по-страшна от организираната престъпност

Политиката у нас е по-страшна от организираната престъпност

10 мнения
• Страница 1 от 1