Сериозни сервизи за електрониката в София

5-та серия ('95-'03)

Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори

Потребител
Аватар
Кара: E 39

Сериозни сервизи за електрониката в София

Мнение от Vankataaaa » 23 Мар 2015, 23:12

Здравейте, колеги отскоро съм собственик на Е 39 530D 193 к.с. Искам да ми препоръчате ако може, някой сериозен сервиз.

В момента имам следния проблем, не ми светят стоповете, третият стоп си свети. Ходих на две места казаха ми че не е от стоп машинката или бушоните, но всеки само констатира и никой не се наема да оправи нещата.Почват да ми обясняват как те се занимават само с окачване, смяна на масла филтри и т.н. Търся сервиз който е специализиран във поправка на фарове,стопове,мигачи,ел.стъкла, и т.н.

Благодаря, предварително!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: седнал
Детайли за колата: Правиланта 39-ка

Re: Сериозни сервизи за електрониката в София

Мнение от gentata » 24 Мар 2015, 10:35

A крушките и фасонгите проверихте ли или само се констатира че не светят.

Потребител
Аватар

Мнение от Vankataaaa » 24 Мар 2015, 11:52

Едната фасунга беше клеасала, поръчах си от Ауто Бавария - Младост 4, че много трудно се намира, чакам да ми я доставят от Германия. Цената е 24 лв. за бр. Купих си и две нови крушки, ще пробвам сам да си я оправя, ако не мога пак ще пиша.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: '12 BMW F10
Мечтае да кара: самолет

Мнение от oci » 24 Мар 2015, 16:03

Vankataaaa написа:Здравейте, колеги отскоро съм собственик на Е 39 530D 193 к.с. Искам да ми препоръчате ако може, някой сериозен сервиз.

В момента имам следния проблем, не ми светят стоповете, третият стоп си свети. Ходих на две места казаха ми че не е от стоп машинката или бушоните, но всеки само констатира и никой не се наема да оправи нещата.Почват да ми обясняват как те се занимават само с окачване, смяна на масла филтри и т.н. Търся сервиз който е специализиран във поправка на фарове,стопове,мигачи,ел.стъкла, и т.н.

Благодаря, предварително!

е провери крушките и вижте дала идва ток до буксата като натиснеш спирачката, за София мога да ти помогна пиши едно ЛС и ще я оправя колата.

Потребител
Аватар

Мнение от Vankataaaa » 28 Мар 2015, 16:23

Колеги, оправих колата. Вече ми светят стоповете, проблема беше нито в крушките нито в фасунките. Вътре в самите фарове имаше малко ръжда и не правеше контакт. Махнахме ръждата и всичко си светна. :yes:

Назад към E39