За колегите с ГИ

5-та серия ('95-'03)

Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: E39 - 540
Мечтае да кара: Trabant

Re: За колегите с ГИ

Мнение от omegaart » 25 Мар 2015, 18:50

stenlipk написа:Държа да те поправя,че се пише ентУсиаст...относно проблема явно си могъл да изкажеш нормално мнение без да се правиш на интересен...Както казах няколко пъти вече,не чакам колата да минава на газ естествено,просто зимата докато стъргам лед и чистя сняг тя минава на газ и просто ми стана интересно за разликата ...Както и да е имаше колеги,които отговориха нормално...Поздрави :bchug:

Много са ми интересни разни хора дето си чистят колите ( основно жени ) и не са ги запалили , 100 пъти е по-лесно и по-добре да я запалиш и докато я чистиш 1-во колата помага малко или много 2-ро е позагряла и се качваш на малко по-топло :)

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 540i M
Детайли за колата: С бебе в колата...

Мнение от larry_boy » 25 Мар 2015, 21:45

stenlipk написа:Държа да те поправя,че се пише ентУсиаст...относно проблема явно си могъл да изкажеш нормално мнение без да се правиш на интересен...Както казах няколко пъти вече,не чакам колата да минава на газ естествено,просто зимата докато стъргам лед и чистя сняг тя минава на газ и просто ми стана интересно за разликата ...Както и да е имаше колеги,които отговориха нормално...Поздрави :bchug:

Колега, първо - тая дума 3-4 пъти я трих и пренаписвах и все ми я подчертаваше в червено :mhihi: :mhihi:

и второ - утре да меря ли, с гюмчетата за мляко, колко точно бензин гори, или не. Питам защото..., знаеш ли, колко трудно, после се отмирисват от тая смрад на бензин :mhihi: :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E39 520i
Детайли за колата: Най-лъскавата скъпа таратайка....

Мнение от stenlipk » 26 Мар 2015, 1:43

Ммм не най-добре си измузи кравата в тези гюмчета и продължавай да се правиш на умен във форума....Поздрави и мисля,че вече е време да спреш да ми спамиш темата :wave:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 540i M
Детайли за колата: С бебе в колата...

Мнение от larry_boy » 26 Мар 2015, 9:13

Темата ТИ ?? ТВОЯТА тема??? Ти нямаш нищо в този форум !! Ти, аз и 99% от участниците, са просто участници в този форум. Форумът е частен - пише го в правилата, който ти не си чел - и пренадлежи на тесен кръг от хора. Същият този тесен кръг е оторизирал група участници (модератори) който да определят коя кореспонденция е спам и коя не. Не го определяш ти...

Айде, че кравите ме чакат :wave:

п.с. Имам страхотна идея!!! Да заведем дело в Страсбург срещу Майката Природа. Сериозно те е пренебрегнала в дадени области. Имаш реален шанс да спечелиш ... :mhihi: :mhihi:

п.с.2 Сега е твой ред, да пуснеш една стрела срещу мен, и да приключваме кореспонденцията в тази тема... :mrgreen:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E39 520i
Детайли за колата: Най-лъскавата скъпа таратайка....

Мнение от stenlipk » 26 Мар 2015, 10:47

Айде всезнайко бягай да доиш.. :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave:

некъв ентусиаст
Аватар
Кара: F02 750iL

Мнение от Ilko Ivanov » 27 Мар 2015, 1:04

:bowdown:
Наистина нямам думи ........

Предишна

Назад към E39