Обръщане на волан
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
- Deo_10
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: F10, 535i X Drive LCI
Re: Обръщане на волан
Така...да споделя за бъдещите мераклии, които са решили да се занимават с тая работа.
Обръщах Е39ка в Пловдив, като цената наистина беше добра, но както повечето пъти се оказва - евтиното излезе скъпо.
Пиша името на човека, за да не се излъже някой да отиде при него. Валери Калайджиян е въпросната личност.
Всичко започна с моя грешка, а именно, да му дам доста голяма част от парите предварително. Срока който той сам си постави беше 7-10 дена, като аз му отговорих, че за мен не е толкова спешно да стане бързо работата, а искам всичко да стане добре. Без да ви вкарвам в излишни подробности ще кажа само няколко неща.
След месец и половина си взех колата с неработеща навигация, никакви светлинни индикации в таблото, полу-изгорял лайт модул, тотално омазана инсталация и най-смешното без половината инструменти от багажника. Той много предвидливо не беше там, а колата си я взех от някакъв чичко, оставен в сервиза да поеме всички негативи.
Та пак повтарям, моя съвет е да не ходите при въпросния "майстор" Валери, за да ви е спокойно на главата
Обръщах Е39ка в Пловдив, като цената наистина беше добра, но както повечето пъти се оказва - евтиното излезе скъпо.
Пиша името на човека, за да не се излъже някой да отиде при него. Валери Калайджиян е въпросната личност.
Всичко започна с моя грешка, а именно, да му дам доста голяма част от парите предварително. Срока който той сам си постави беше 7-10 дена, като аз му отговорих, че за мен не е толкова спешно да стане бързо работата, а искам всичко да стане добре. Без да ви вкарвам в излишни подробности ще кажа само няколко неща.
След месец и половина си взех колата с неработеща навигация, никакви светлинни индикации в таблото, полу-изгорял лайт модул, тотално омазана инсталация и най-смешното без половината инструменти от багажника. Той много предвидливо не беше там, а колата си я взех от някакъв чичко, оставен в сервиза да поеме всички негативи.
Та пак повтарям, моя съвет е да не ходите при въпросния "майстор" Валери, за да ви е спокойно на главата

- datchko
- ентусиаст
-
- Кара: e61 535d LCI
- Мечтае да кара: F90
Deo_10 написа:Така...да споделя за бъдещите мераклии, които са решили да се занимават с тая работа.
Колега...аман от говеда като този.. Дано да ти възстанови всичко или да ти даде сумата, която покрива щетите...
- Deo_10
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: F10, 535i X Drive LCI
Мой познат в София ми я оправи вече. Предпочетох да дам още пари, пред това да си тровя нервите още кой знае колко време и да ми я върне в подобно състояние. 

- plamen_todorov
- Потребител
-
Виждам че темата е стара, но все пак някой може ли да ми препоръча човек от София, който се занимава с обръщане и на когото може да се разчита. Може и да не е от София, но поне да е проверен