Проблем с скъсано жило на E39
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
4 мнения
• Страница 1 от 1
Проблем с скъсано жило на E39
Здравейте , скоро се сдобих с 528 e39. Проблема е следния като го купих дръжката на шофьорската врата не работеше (само от вътре се отваря). Днес разглобих кората и установих че самото жило което идва от външната дръжка е скъсано. Въпроса ми е продават ли някъде такива жила или ще трябва аз да приспособявам нещо? Който се е сблъсквал с такъв проблем нека да сподели мнение.
ПС. От Пазарджик съм
Благодаря предварително
ПС. От Пазарджик съм
Благодаря предварително

- boksioraE39
- кандидат дрифтър
-
- Кара: 535d M-sport
- Мечтае да кара: Зад дъщеря си!
- Детайли за колата: My BMW does not believe in tears..
Re: Проблем с скъсано жило на E39
resprom написа:Здравейте , скоро се сдобих с 528 e39. Проблема е следния като го купих дръжката на шофьорската врата не работеше (само от вътре се отваря). Днес разглобих кората и установих че самото жило което идва от външната дръжка е скъсано. Въпроса ми е продават ли някъде такива жила или ще трябва аз да приспособявам нещо? Който се е сблъсквал с такъв проблем нека да сподели мнение.
ПС. От Пазарджик съм
Благодаря предварително
Продава се разбира се и не се слага трудно но трябва да свалиш и бега и да развиеш механизма дето заклчва,на 3-4 торкса е отстрани на вратата защото не може да сложиш куката,дано ме разбра с т'ва обяснение.

https://www.youtube.com/watch?v=scJPUQU5YOo
Има моменти благословени от всевишния,в мъки и беди дори и без насъщния,когато тихо си припяваме в непрогледен мрак,"ДЯКОНЕ СЛЕД 100-ГОДИНИ НАС НИ ИМА ПАК"!!!
СЪРЦЕ,ДУША ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
Продава се да - 38 лева струва. При мен се оказа, че е самата дръжка (там където е капсуловано се е счупило) и си мислех, че е жилото и по погрешка го бях поръчал. След сваляне се оказа самата дръжка и направих замяна за нова такава
enjoy life and drink cold beer
Политиката у нас е по-страшна от организираната престъпност

Политиката у нас е по-страшна от организираната престъпност

Вече се оправих, но все пак благодаря за отговорите. Купих си 2ра ръка жило за 15 лева ( изглежда доста здраво ) смених го за 10 мин и сега всичко е точно
.
Понеже не искам да пълня форума с мой теми искам да ми дадете съвет за климатроника на колата. Проблема е, че не работи. Като оставя колата на свободни обороти държи към 400-500 оборота след като включа копчето за климатроника оборотите спадат до към 300 - 350 рязко и след 1 секунда пак се възвръщат старите обороти. Като отворих капака на колата видях че в компресора на климатроника трябва да влиза кабел ( има букса на самия компресор ако не се лъжа е с 2 извода ) този кабел го няма. Въпроса ми е от къде трябва да идва този кабел го включа ? Също така и самия компресор отгоре е омаслен. Казаха ми, че това било от ангренажната верига.
Благодаря

Понеже не искам да пълня форума с мой теми искам да ми дадете съвет за климатроника на колата. Проблема е, че не работи. Като оставя колата на свободни обороти държи към 400-500 оборота след като включа копчето за климатроника оборотите спадат до към 300 - 350 рязко и след 1 секунда пак се възвръщат старите обороти. Като отворих капака на колата видях че в компресора на климатроника трябва да влиза кабел ( има букса на самия компресор ако не се лъжа е с 2 извода ) този кабел го няма. Въпроса ми е от къде трябва да идва този кабел го включа ? Също така и самия компресор отгоре е омаслен. Казаха ми, че това било от ангренажната верига.
Благодаря

4 мнения
• Страница 1 от 1