Гуми
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
19 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- BT9028BA
- старши ентусиаст
-
- Кара: ...don`t drive fast, just fly low
- Мечтае да кара: E36 M3
Re: Гуми
krasimir! написа:BT9028BA написа:krasimir! написа:Сега горе доло разбрах закакво става на вапрос и колко малко знам за гумите.Няма да рискувам да ги слагам и после да трябва да ги махам,благодаря ви за компетентните отговори и за отделеното време.
Аз ти гарантирам че с 235-55 отзад няма да имаш проблеми. Нито ще ти опира, нито ще ти се счупи нещо друго по колата. Вече е друг въпроса, че с такива широки гуми отпред и не много високи, а отзад с по тесни и много високи гуми ще е супер грозно.
Аз си мислех първо да ги сложа отпред,но си мисля,че много ще се вирне предницата.
Пробвай ги отпред и отзад, където ти харесат повече там ги оставяш. Но най добре си намери 225-50 за отпред и 245-45 за отзад.
- ares2
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е30Е36Е39E34<---E63E65
задните подкалници от вътрешната задна страна са много близо до колелата..
при високи и неправилни гуми може да опре...
все пак М5 е вероятно с 245 задна гума но тя не толкова висока за да достигне подкалника..
все пак М5 е вероятно с 245 задна гума но тя не толкова висока за да достигне подкалника..
ares2 написа:задните подкалници от вътрешната задна страна са много близо до колелата..
Вмомента съм с 245/45/17 зимни и ми се вижда,че има доста място.Джаните са 9j и четирите.
- ares2
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е30Е36Е39E34<---E63E65
19 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2