Багажника не се отваря.
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
11 мнения
• Страница 1 от 1
- Traian
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E39 525D
Багажника не се отваря.
Здравейте , за много години
Колата е 525д 2001 година седан. Сутринта отворих багажника за нещо , затворих го и влязох в колата. Като запалих ми излезе на борда сигнал -Bootdip open - Мислих че не съм затворил добре багажника и отидох отзад. Натиснах гумата (бравата) но не се отваря. Не се отваря и от копчето вътре , нито от дистанционното- единственият начин е чрез забъртане на ключалката. Каква е тая болест според вас ?
Колата е 525д 2001 година седан. Сутринта отворих багажника за нещо , затворих го и влязох в колата. Като запалих ми излезе на борда сигнал -Bootdip open - Мислих че не съм затворил добре багажника и отидох отзад. Натиснах гумата (бравата) но не се отваря. Не се отваря и от копчето вътре , нито от дистанционното- единственият начин е чрез забъртане на ключалката. Каква е тая болест според вас ?
- hishnika
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 96' e39 520
- Детайли за колата: m52b20
Re: Багажника не се отваря.
Има хиляди теми по твоя въпрос и това е детска болест при тези коли.
Като натиснеш копчето за отваряне и се чува как машинката сработва, но не се отваря багажника значи машинката ти е заминала (по скоро, вътре има червячен механизъм, който се чупи).
Имаш два варианта или машинка 2-ра употреба или да се опиташ да ремонтираш твоята
Като натиснеш копчето за отваряне и се чува как машинката сработва, но не се отваря багажника значи машинката ти е заминала (по скоро, вътре има червячен механизъм, който се чупи).
Имаш два варианта или машинка 2-ра употреба или да се опиташ да ремонтираш твоята

- Traian
- кандидат ентусиаст
-
Абе опасявах се от тва ама се надявах да не е
и да е нещо от студеното , да е останало на отворено положение и така ...
Но явно е фатална диагнозата хаха

- TheFreeRider
- младши ентусиаст
-
- Кара: Z4 3.0i & Mini F60 JCW
Според мен ти е прекъснат кабел (или няколко) в снопа, влизащ в капака на багажника, щом ти показва, че не е затворен... Първо там погледни, случвало ми се е 

- Traian
- кандидат ентусиаст
-
Ще ги прегледам , само малко да се оправи времето.
- valeri_ignatov
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW e60 530da M paket Shadowline
- Мечтае да кара: Предишната си е39 ка
- Детайли за колата: Carbon Schwarz
TheFreeRider написа:Според мен ти е прекъснат кабел (или няколко) в снопа, влизащ в капака на багажника, щом ти показва, че не е затворен... Първо там погледни, случвало ми се е
+1 за кабелите в снопа който влизат в багажника,и на мен ми сее случвало имах прекъснат кабел
- yavor1313
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E39 530d exclusive edition
- Мечтае да кара: М6 power Grand coupe
valeri_ignatov написа:TheFreeRider написа:Според мен ти е прекъснат кабел (или няколко) в снопа, влизащ в капака на багажника, щом ти показва, че не е затворен... Първо там погледни, случвало ми се е
+1 за кабелите в снопа който влизат в багажника,и на мен ми сее случвало имах прекъснат кабел
Здрасти колега и за много години на всички преди да предприемеш да купуваш каквото и да е било провери снопа от страната на пасажера както и Валери ти спомена и другия колега имах едно комби е34 от подписа ми което излиза при него всичко изглеждаше ок докато не отворих снопа с кабелите и се оказа че от влагата имаше 5 кабела окислени,подмених ги и заработи и багажника и стъклото,при е39-ката една сутрин свалих багажа и до там няма отваряне багажника ,и постоянно ми излизаше като при теб че е отворен и какво се оказа прекъснал се е плюсовия кабел при затварянето му и нямаше отваряне .хубаво е ако можеш да намериш силиконови кабели аз моите ги подмених с такива и останах много доволен.то веднага ще си проличи само като дръпнеш шлауха което става за 1-2мин и ще си проличи колко са окислени и скъсани.Поздрави Явката и успех приятелю

Живей,така че когато умреш и Дявола да запали свещ на гроба ти!!
НОВАТА-Стара https://s30.postimg.org/k0sivwafl/2014_03_09_102.jpg
СТАРАТА
http://www.youtube.com/watch?v=8EV8up1-P40 (E34 touring with rondell0021 wheels)
НОВАТА-Стара https://s30.postimg.org/k0sivwafl/2014_03_09_102.jpg
СТАРАТА

http://www.youtube.com/watch?v=8EV8up1-P40 (E34 touring with rondell0021 wheels)
- Traian
- кандидат ентусиаст
-
Благодаря за предположенията колеги
Ще проверя при първа възможност , дано се окажете прави
Поздрави!

- Traian
- кандидат ентусиаст
-
Прави бяхте - прекъснат беше един кафяв кабел
запоен е и всичко е ОК . Ах тези жици.

- boksioraE39
- кандидат дрифтър
-
- Кара: 535d M-sport
- Мечтае да кара: Зад дъщеря си!
- Детайли за колата: My BMW does not believe in tears..
Traian написа:Прави бяхте - прекъснат беше един кафяв кабелзапоен е и всичко е ОК . Ах тези жици.
Винаги е той,по-добре го удължи и пробвай да го запойш.

https://www.youtube.com/watch?v=scJPUQU5YOo
Има моменти благословени от всевишния,в мъки и беди дори и без насъщния,когато тихо си припяваме в непрогледен мрак,"ДЯКОНЕ СЛЕД 100-ГОДИНИ НАС НИ ИМА ПАК"!!!
СЪРЦЕ,ДУША ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
- Traian
- кандидат ентусиаст
-
Явно наистина идва къс , щото беше избягал много надоло - едвам го извадих
Но така ще е засега , ако пак се скъса ще се удължава.

11 мнения
• Страница 1 от 1