Хидравлика
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
- Mamar4o
- младши ентусиаст
-
- Кара: E46 320d 02
Хидравлика
Колеги не знам какво се случва с хидравличната система на тая кола,като купих колата хидравличната помпа сълзеше,смених я с 2ра употреба и смених цялото масло с кастрол декстрон 3.След 1година помпата почна да ручи -течове няма,масло има дадох я да ми я рециклират сложих я долях пак масло и след 1 седмица и рейката ми протече.Закарах я при пичовете в Люлин на бул. Орион,рециклираха ми и рейката сменили са ми и маслото пак и сега след 1 седмица каране помпата започна да чука.Направо ми писна от тая кола всеки месец проблеми и вече ми е стъпила на 15хилки
Дайте идея от какво може да чука тая помпа от маслото ли е,ако са ми сипали някакво гадно или не са ми направили помпата както трябва ???

- Николай К
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW E39 52Oi
Re: Хидравлика
Казанчето на хидравликата смени ли?
Вътре има един филтър, и ако се е разпаднал, може той да прави мизерий, или по скоро ако е запушен...
Вътре има един филтър, и ако се е разпаднал, може той да прави мизерий, или по скоро ако е запушен...

Поздрави!
Николай Кадийски
Николай Кадийски
- Mamar4o
- младши ентусиаст
-
Не съм сменял нито казанче,нито маркучи.Самата помпа чука чува се един гаден звук.
- gelermoto
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е39 528I
- Мечтае да кара: Е60
Mamar4o написа:Не съм сменял нито казанче,нито маркучи.Самата помпа чука чува се един гаден звук.
Можеш ли по точно да кажеш как точно чука,какъв звук е и от къде се чува?
- Mamar4o
- младши ентусиаст
-
Чува се от помпата,от елементите предполагам,масло има не ручи вече съм се сблъсквал с това,чука като мерцедес 124 2.5 дизел 

- Mamar4o
- младши ентусиаст
-
Малко раздвижване по темата,днес закарах помпата на пичовете дето я правиха и те казаха,че всичко е ок всичко било ново по нея а-у пред мен я отвориха и видях наистина,че помпата няма луфтове и т.н. и просто смених маслото с Тотал декстрон-3 (защото Кастрол нямаше никъде) и помпата не се чува изобщо !!! Кой знае тия пичове дето са ми правили рейката какво масло са ми сипали ! Така,че да знаете вече е изпитано Декстрон 3 

6 мнения
• Страница 1 от 1